Birliktelik zekasının gücüne inanan Arya’nın gençler için oluşturduğu Arya Genç Kulüp’ün yeni dönem kayıtları başladı!

Dönüşüme ve dönüştürmeye inanan gençler Arya çatısı altında tekrar bir araya geliyor. 

  

Arya Genç Kulüp; Arya Kadın Yatırım Platformunun misyonu, vizyonu ve değerleri doğrultusunda; zamanını, tecrübesini, network ve bilgi sermayesini zenginleştirmek isteyen başarılı gençlerin kişisel gelişimine katkı sağlanmasına ve sosyal anlamda güçlenmesine aracılık etmek için Arya Kurucu Ortağı Münteha Adalı liderliğinde kuruldu. 

  

  

 

 

 

Her gencin içinde son derece kıymetli hazineler saklı olduğunun farkında olan Arya, gençlerin bu cevheri ortaya çıkarmaları, potansiyellerinin farkına varmalarını sağlayacak alanlar sunuyor. Bunların yanında geliştirmek, dönüştürmek istedikleri alanları, merak ettikleri konuları öğrenme; öğrenirken girişimcilik ekosistemini anlama, birçok konuda tecrübeli kişilerden dostluk , mentorluk alma, bilgiye dayalı fikir geliştirme, problem çözme becerileri kazandırma ve hayata dair birçok konuda gençlerin yanında oluyor. 

  

  

  

münteha adalı

Arya Kurucu Ortağı Münteha Adalı: “Arya gençliği her türlü eşitliğe inanan ve savunan genç kadın ve erkeklerden oluşmaktadır. Toplumda göz ardı edilen her sorunun mutlaka engelimiz olacağını biliyor ve bu bakış açısı ile kendimizden başlayan değişime liderlik ediyoruz . Değişimin senden başlayacağını unutma …Niyet et ve harekete geç !” 

 

 

Arya, gençlerin alacakları çeşitli sorumluluklar, üretecekleri blog yazıları, podcast yayınları ve sosyal medya postları, okuma kulübü ve konuşma kulüpleri ile geliştirecekleri yetenekleri, mentorluk programı ile bir yıl sonunda kendilerinin bir üst seviyesine ulaşmalarını sağlıyor. 

  

Sizi Arya Genç Kulüp’te hangi etkinlikler bekliyor? 

  

  • Sahne Senin: Arya Genç üyelerinin kendi kendine yeten ve akranlarından öğrenebilen bir kişisel gelişim döngüsünü Arya Genç topluluğu içerisinde oluşturmak. 

  

  • Intelligence Happy Hour: Arya Gençleri ile Arya Liderlerinin buluştuğu, sohbet havasında gerçekleşen etkinliklerdir. 

  

  • Gelişim Atölyesi -Kendine Yatırım Yap: Arya Gençlerinin niteliklerini geliştirmek için aldığı çeşitli eğitim serisidir. 

  

  • Sektörleri Tanıyalım: Gençlerin sektörler hakkında bilgilendiği, kafasındaki soruları sektörün öncü isimlerine sordukları etkinlik serisidir.

  

  • Gençlerden Öğreniyoruz: Tersine mentorluk(Reverse Mentoring) konseptinden ilham alınarak ortaya çıkan, Arya liderlerinin gençlere çeşitli konular hakkında sorular sorduğu birbirinden öğrenme seansıdır. 

 

 

Arya Gençlerinden Sinem Ünlü şöyle diyor: “Kendimi geliştirmem konusunda çok yardımcı oldu. Güçlü kadınları görmek, yapamazsın diyenlere “Onlar yapmış, ben de yapabilirim.” deme özgüvenine sahip olmamı sağladı. Kendimi geliştirirken hangi yolları izlemem gerektiği hakkında yol gösterici oldu.” 

  

  

Neden Arya Genç Kulüp’e katılmalısınız? 

 

  • Değişmek, değiştirmek ve dönüştürmeye hazırsan,

 

  • Kendi yetenek ve becerilerini keşfetme ihtiyacı duyuyorsan

 

  • Networkün gücüne inanıyorsan

 

  • Farklı renklerle bir arada olmaktan keyif alıyorsan

 

  • Fikirlerinin değer göreceği bir atmosferde olmaktan heyecan duyuyorsan,

 

  • Birbirinden değerli tecrübe ve başarılara sahip isimleri yakından tanıma hayali kuruyorsan,

 

  • Kendine yeni pencereler açmak istiyorsan Arya Genç Kulüp’te olmalısın.

  

Bu kulüpte yer almak için son başvuru tarihi 1 Ekim 2021 

Siz de Arya Genç Kulüp’ün yeni döneminde yer almak istiyorsanız başvuru linkine buradan ulaşabilirsiniz.  

  

Arya Kadın Yatırım Platformu Hakkında: Kadın liderliğiyle dünyayı dönüştürme vizyonuyla 2013 yılında kurulan Arya Kadın Yatırım Platformu, bir sosyal girişimdir. Kadın girişimcilerin finansa erişiminde kolaylaştırıcılık rolü üstlenir ve kadın girişimcilere bilfiil yatırım yaparken, daha çok kadının yatırımcılığı öğrenip deneyimlemesi ve üyelik programlarıyla da profesyonel yaşamlarında birbirlerini güçlendirmelerini sağlar. Eğitim programları, etkinlikler ve networking faaliyetleri düzenler. Kuruluşunda bu yana on beş kadın ortaklı girişime, 3,5 milyon $ yatırım ARYA Kadın Yatırım Platformu olarak, sadece yatırımın yeterli olmadığını gördüğümüz bu süreçte, sermaye kadar önemli olan diğer ihtiyaçları da çalışma programımıza aldık; 

  

  • Yatırıma hazırlık hızlandırma programları,

  

  • Üyelerimize özel eğitimler,

  

  • Hem kurumumuza hem de üyelerimize katkı sağlayacak kurumsal iş birlikleri,

  

  • Mentorluk programları, 

  

  • İlham verici etkinlikler, kulüp buluşmaları, ile yolumuza devam ediyoruz.

  

Hızlı uyum sağlama yetkinliğimizi kullanarak, değişen koşullara ve ihtiyaçlara göre aksiyon alarak etki alanımızı büyütmeye devam edeceğiz. 

  

  

  

Arya Genç Kulüp’ün kurulmasına liderlik eden Münteha Adalı ile yaptığımız röportaja buradan ulaşabilirsiniz. 

  

  

Girişim Haberleri Kimdir? 

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz. 

 

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

 

PowerPoint Yerine Kullanabileceğiniz 5 Sunum Hazırlama Platformu

Keiretsu Forum Türkiye’den 5 Yılda 1.000 Yatırımcı Hedefi

SWOT Analizinin Hayatımıza Uygulanması Mümkün mü?

İngilizce Essay Yazarken Hatalarınızı Size Gösteren 5 Site

Online Sertifika Eğitimleri Alabileceğiniz 5 Site

İngilizce Okuma Yapabileceğiniz 5 Faydalı Site

Yurt Dışında İş Bulmak İsteyenler, Bu 5 Site Tam Size Göre!

CV’nizi (Özgeçmişinizi) Özenle Hazırlayabileceğiniz 5 Site

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.