3 Mart Cuma Neler Oldu? 📢

25 Kasım Cumartesi Neler Oldu? 📢

3 Mart Cuma Neler Oldu? 📢

🤖 Tesla Yeni İnsansı Robotunun Son Halini Gösterdi

Tesla’nın insansı robot modeli, bildiğiniz üzere ilk olarak AI Day 2022 de tanıtılmıştı. Kendi başına yavaşta olsa hareket edebilen Optimus isimli bu robotun son halinin gösterilmesi için 2023 Investor Day kapsamında tanıtıldı. Musk eskiye göre robotun daha kolay kalkıp yürüdüğünü ayrıca kavrama konusunda daha başarılı olduğunu söyledi. Robot çok ağır olmadan malzeme taşıyabiliyor ve matkap kullanabiliyor.

 3 Mart Cuma Neler Oldu? 📢

⌚ Xiaomi ve Google Anlaşıyor

Xiaomi yeni akıllı saati Wear OS 3 üzerine çalışıyor. Google Play Hizmetleri ile birlikte çıkacak olan bu saat Wear OS 3 güncellemelerini de taşıyacak. Tabiki kendi uygulaması olan Mi Fitness uygulamasıylada çalışacak olan saat eski tabanını da kullanıma eklemiş olacak.

 3 Mart Cuma Neler Oldu? 📢

🧠 Beyne Çip Olayına Onay Gelmemiş

Elon Musk Neualink ile piyasaya süremeye hazırlandığı beyin arayüzü sistemi büyük engellerle karşı karşıya. FDA yani ABD Gıda ve İlaç İdaresi bu proje için kırmızı ışık yakmış durumda. Hem de bu ışık bir süredir yanıyor. İnsanlı testlerden korktuğunı söyleyen FDA bu insanlı deneye onay vermemiş. 30 kasımda bahar ayında deney izni alınacak impilant sayesinde yürüme ve görme engeli tamamen ortadan kalkacak deniyordu.

 3 Mart Cuma Neler Oldu? 📢

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.