18 Kasım Cumartesi Neler Oldu? 📢

18 Kasım Cumartesi Neler Oldu? 📢

18 Kasım Cumartesi Neler Oldu? 📢

 

🤖 ChatGPT’de Yaprak Dökümü

Popüler yapay zeka ChatGPT’nin geliştiricisi olan OpenAI’ın bildiğiniz üzere CEO’su Sam Altman aniden kovulmasının ardından şirketin Sam Altman’la birlikte şirketin kurucularından biri olan Brockman, yönetim kurulunun devam ermesi yönündeki arzusunu ifade etmesine rağmen şirketten istifa etti.

2 Mart Perşembe Neler Oldu? 📢

💻 Elon Musk’ın İsrail-Hamas Gönderisi Pahalıya Mal Oluyor

Elon Musk’ın İsrail-Hamas konusunda attığı gönderi sonucu büyük şirketler X’i boykot ediyor. Aralarında Apple, Disney ve IBM’in de bulunduğu büyük şirketler, reklamlarının “Yahudi karşıtı” içeriklerle birlikte gösterildiğini tespit eden bir raporun ardından, eski adıyla Twitter olarak bilinen X platformundaki reklam harcamalarını askıya almaya karar verdi. Ayrıca Musk “Açıkça ifade etmek gerekirse, herhangi bir grubun soykırımını savunan herkes bu platformdan uzaklaştırılacaktır” şeklinden bir tweet attı.

Elon Musk

💰 Google One’a Zam

Son zamanlarda ülkemizde artan dolar kuru nedeniyle Google, Google One’a zam yapma kararı aldı. Google One Drive için daha yüksek depolama alanı, Fotoğraflar uygulamasında ek düzenleme seçenekleri ve Google uzmanları ile görüşme imkanı gibi avantajlar sağlıyordu. Gelen zam oranı yaklaşık olarak yüzde 70 civarında.

18 Kasım Cumartesi Neler Oldu? 📢

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.