Zoom Liminal’i Satın Aldı!

Liminal

Pandemi döneminde insanların işlerini ve eğitimlerini uzaktan ilerletme konusunda hayatlarımıza bu süreçte giren görüntülü konuşma platformlarından Zoom, kendi sitesi üzerinden yaptığı açıklamaya göre canlı yayın ve online etkinlikler üzerine odaklanan Liminal’i profesyonel kullanıcılarına daha iyi bir deneyim sunmak adına satın aldı.

Liminal’in sunduğu hizmetler ZoomOSC ve ZoomISO çözümlerine odaklanıyor. Bu çözümler video ve ses konusunda kullanıcılara ekstra kontroller tanıyor. Ve bununla birlikte Zoom üzerinden kolay bir şekilde online etkinlikler düzenlenmesine olanak sağlıyor. Bu satın alım işlemi, Zoom’un daha geniş iletişim platformuna dönüşme stratejisini destekleyecek bir hamle gibi duruyor. Daha öncesinde de dediğimiz gibi Zoom’un Liminal’i almasındaki temel gerekçe Zoom’un bünyesindeki profesyonel kullanıcılarına daha iyi bir deneyim sunmayı istemesi.

Liminal

Yapılan bu anlaşmanın finansal kısmı kamuoyu ile paylaşılmadı fakat Liminal’in iki kurucusu da artık Zoom’un ekibinde yer alacak. Liminal’in kurucu ortakları Andy Carluccio ve Jonathan Kokotajlo, ZoomOSC ve ZoomISO çözümlerini Zoom’a entegre etme üzerinde ekibe yardım edecekler.

Zoom’un sözcüsü Candace Dean’in açıklamalarına göre;

Liminal tarafından sunulan mevcut ürünler, Liminal sitesinden erişilebilir olacak. Gerçekleşen satın alma ile birlikte, Liminal’ın kurucuları Zoom platformunda ZoomOSC ve ZoomISO çözümlerini entegre etmek üzere çalışmalarına devam edecekler.

Liminal

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

n11’in Getir’e devredilmesine onay verildi

Keiretsu’dan uLouder’e 1.3 Milyon Dolar Yatırım!

Abrakadabra Games, İlk Yatırımını WePlay Ventures’dan Aldı

İletmen’e 70 Milyon TL Değerleme Üzerinden Yatırım

GoDaddy KolayBi’ ile İş Birliği Yaptı!

Dünyanın İlk SMS’i NFT Olarak Satışa Sunuluyor

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Linkedin hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Ayça Doğan

Gezmeyi, hayal kurmayı, yeni kültürleri ve dilleri öğrenmeyi seven bir üniversite öğrencisiyim. Okumak ve devamlı araştırarak kendime bir şeyler katmak ve bunları insanlarla paylaşmak beni ben yapan temel yapı taşlarından.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.