Youthall Nasıl Kullanılır?

Youthall, bir şirketin işveren markasını dijitalleştirerek ve dijital bir iş gücü çözümü yaratarak yetenek kazanımını hızlandırmaya yönelik bir girişimdir. Sunduğu staj olanakları, etkinlikler, eğitimler ve kariyer odaklı içerikler, öğrencilerin mesleki hayatlarında daha deneyimli ve donanımlı bireyler olarak yetişmelerine yardımcı olur.

Elis Yılmaz ve Emre Aykan tarafından kurulan girişim, KWORKS Hızlandırma Programı kapsamında Koç Üniversitesi Kuluçka Merkezi tarafından desteklenmektedir.

Artan dijitalleşme ihtiyaçlarını karşılamak için teknoloji geliştiren Youthall, müşterilerinin her işe alım ve staj sürecinde hedefledikleri genç yeteneklere ulaşmasını sağlayarak hayal ettikleri şirketlere bir adım daha yaklaştırdı. Dijitalleşme sürecinde Youthall üzerinden reklam, dijital etkinlik ve kariyer tavsiyesi içerikleri yayınlanmaktadır. Hem web site hem de iOS uygulamasında 2,5 milyondan fazla kullanıcı ve görüntüleme almıştır.

youthall

Youthall Özellikleri Nedir?

Youthall tarafından geliştirilen satış teknolojisinde yaygın olarak kullanılan Aday Takip Sistemi (ATS), şirketin işe alım sürecini üç kat kolaylaştırdı ve başvuranların görünürlüğünü iki katına çıkardı. Görüntülü görüşme aşamasında üçüncü taraf uygulamaları kullanmak yerine, işe alım uzmanları artık Youthhall’ın HRMaxx (Video Görüşme Aracı) ürünü sayesinde tüm süreci tek bir platformdan düzene koyma fırsatına sahip.

Fast Company tarafından akıllı aday eşleştirme sistemi Smart Match (sMatch) kullanılarak gerçekleştirilen Türkiye’nin En İnovatif 50 Şirketi araştırmasında yer almıştır. Firmalar Youthall’ın sMatch özelliğini kullanarak günlerce beklemek yerine doğru adaya 24 saat içerisinde ulaşarak 1,5 kat verimlilik artışı elde etti.

Youthall Nasıl Kullanılır?

Youthall’da şirket çalışma alanlarını ve kültürünü keşfedebilir, ilanlarına ve stajlara başvurabilir, etkinliklere katılabilir, indirim fırsatlarından yararlanabilirsiniz.

  • Öncelikle ücretsiz hesap oluşturmanız gerekiyor.

Kariyerinizin başındaysanız ve yeteneklerinizi işverenlere sergilemek ve profilinize en uygun şirketler, işler ve etkinliklerle bağlantı kurmak istiyorsanız, geleneksel özgeçmiş yerine bir Youthall profili oluşturun. Bu sayede işletmeler 10 kat daha sık bulunabilir ve daha fazla etkileşim elde edebilirsiniz.

  • Etkileşime geçin.

İlginizi çeken şirketlerin profillerini takip edebilir ve hayalinizdeki şirketin kültürü, çalışma ortamı, kariyer fırsatları, ve staj programları, kariyer-networking etkinlikleri, eğitim ve ilham verici içeriklerle etkileşime geçebilirsiniz.

  • Kariyerinize başlayın.

Size uygun olan bir ilanla eşleşerek kendinizi geliştirebilir ve kariyer rotanızı oluşturabilirsiniz.

youthall

Neden Youthall?

Markaların kültürünü şeffaf bir şekilde genç yeteneklere aktaran ve dijital İK çözümleri sunan Youthall, işverenlerin kimliğini dijital dünyaya taşır. Markaların bilinirliği artar ve 3 kat etkili yerleştirme ile maliyeti düşürür.

Artık gençler çalışmak istedikleri şirketleri daha iyi tanımak ve etkileşim kurabilmek istiyor. Bu noktada Youthall markanın çalışma ortamını, kültürünü ve öne çıkan özellikleri tanıtma fırsatı yakalar. Marka ve genç yetenekler arasında bir bağ kurar.

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır.

En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri İnstagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Linkedin hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.