Türkiye’nin İlk ve Tek Estetik Pazaryeri Yeniben’e 500 Bin TL Yatırım!

Doktorlar ile hastaları bir araya getiren ve sağlık turizmine odaklanan Türkiye’nin ilk ve tek estetik pazaryeri Yeniben’e, melek yatırımcı Burak Şen ve Keiretsu Forum Türkiye melek yatırımcıları tarafından 500 bin TL yatırım yapıldı.

Doktor ve hastaları bir araya getiren, yurtdışındaki hastaları Türkiye’deki doktorlar ile buluşturarak sağlık turizmine odaklanan Türkiye’nin ilk ve tek “Estetik Pazaryeri” Yeniben, melek yatırımcı Burak Şen ve Keiretsu Forum Türkiye melek yatırımcıları tarafından 500 bin TL yatırım aldı.

 

3 yıl önce kurulan ve bugün 5 bini aktif olmak üzere 30 binden fazla kayıtlı kullanıcıya sahip Yeniben, 5 milyondan fazla estetik hastasını ağırlarken, 500’den fazla doktor, klinik, hastane ve 50’den fazla kozmetik markası ile de çözüm ortaklığı gerçekleştirdi.

Türkiye’de yılda 3, dünyada ise 40 milyar dolarlık pazara sahip estetik sektörü her yıl %25 oranında büyümeye devam ederken, her 3 kişiden 2’sinin doktor/tedavi araştırmasını online gerçekleştirdiğini belirten Yeniben’in kurucusu Ahmet Fırat, “Estetik sektörünün online’daki bilgi kirliliğini yok ederek, hastaların kendileri için doğru doktor ve tedaviyi bulmasına destek olmak ve Türkiye’nin bu alanda güvenilir bir adresi olarak Newlyme markamız ile yurtdışı hastanın da güvenle kullanabileceği rehber görevi görmek hedefiyle üç yıl önce yola çıktık.

 

Yeniben ile hastalar; ilgilendikleri estetik tedavilerle ilgili tüm bilgilere ulaşabiliyor, kendisine uygun doktoru bulabiliyor, online görüşme yapabiliyor. Sorusuna tedavinin uzmanı doktorlardan yanıt alırken, tedavi/doktor hakkında karar vermeden önce diğer hastaların yorumlarından faydalanabiliyor. Doktor, klinik ve hastaneler de kendilerini, tarafsız ve niş bir platformda tanıtabiliyor. Markalar; kayıtlı 30 binden fazla dataya reklam çalışması gerçekleştirip direkt hedef kitlesine ulaşabiliyor.

 

Sadece estetik alanında hizmet vermemiz, sağlık turizmini odağımıza almamız ve pazaryeri modelimiz bizi Türkiye’deki, lokasyon avantajımız da dünyadaki rakiplerimizden ayırıyor. Dünyada sağlık datasının her geçen gün çok daha önemli hale geldiği günümüzde, Türkiye’nin sağlık turizmindeki gelişimine katkı sağlayan ve en detaylı data analizi sağlayabilen öncü platformlardan olmaktan gurur duyuyoruz.

Yeniben olarak başlıca hedeflerimiz, estetik dendiğinde Türkiye’de ve dünyada akla ilk gelen mecralardan olmak ve Türkiye’nin sağlık turizmindeki gelişimine katkıda bulunmak. Melek yatırımcı Burak Şen ve Keiretsu Forum Türkiye’den aldığımız yeni yatırımla hedeflerimiz doğrultusunda yürümeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

Keiretsu Forum Türkiye: Keiretsu Forum, 4 kıtada 53 şubesi ve 3.500’ün üzerinde lisanslı melek yatırımcı üyesi ile dünyanın en büyük melek yatırımcı ağıdır. Teknoloji, tüketim malları, internet, sağlık, enerji, gayrimenkul vb. yüksek büyüme gösteren çeşitli sektörlerdeki 1500’ü aşkın girişimci şirkete, $950 milyon üzerinde melek yatırım gerçekleştirilmesine aracılık etmiştir. Türkiye’de 100’den fazla melek yatırımcısı ve 59 girişime 77 milyon TL’den fazla gerçekleştirdiği yatırım ile Türkiye’nin en büyük ve en güçlü melek yatırımcı ağı olmayı başarmıştır. Keiretsu Forum, iş dünyasının önde gelen isimlerinden, özel sermaye yatırımcılarından, risk sermayedarlarından ve kolektif/kurumsal yatırımcılardan oluşan dünyanın lider yatırımcı topluluğudur. Keiretsu Forum kaliteli bir girişim yaratmak için gerekli olan sermaye, yetenek, teknoloji ve kaynaklara erişimi kolaylaştırmak için girişim sermayedarları, üniversiteler ve diğer partner kuruluşlar ile iş birliği içerisinde çalışır.

 

“Basın bülteninden düzenlenmiştir.”

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız:

Facebook’a Yeni Özellikler Geliyor!

Uzaydaki İlk Kripto Dogecoin Olacak

Amazon Sahte Ürün Satışlarını Engellemek İçin 700 Milyon Dolardan Fazla Para Harcadı

Jason Citron, Discord’u Kuran Adam

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.