Yemeksepeti Marketyo’yu Satın Alarak Yemeksepeti Mahalle İçin Bir Adım Daha Attı!

60 ilde tüketicilere online market alışverişi hizmeti veren ve yerel zincirlere teknik altyapı ve yazılım desteği sağlayan Marketyo’yu satın alan hızlı ticaret platformu Yemeksepeti,  Marketyo’yu satın alarak  mahalle ile yerel esnafı dijitalleştirmeyi, yerel market zincirlerinin büyümelerini desteklemeyi ve pazar yerinde çeşitliliği artırmayı hedefliyor. Yemeksepeti böylece ilerleyen günlerde kullanıcılara sunacağı Yemeksepeti Mahalle için ilk adımı atmış oldu. 

 

 

Yemeksepeti’nin getirdiği bu yeni hizmetle beraber Yemeksepeti Mahalle kullanıcıları, uygulama üzerinden mahallelerindeki esnaflardan ve yerel market zincirlerinden istedikleri ürünleri sipariş edebilecek. 

 

 

Yemeksepeti CEO’su Nevzat Aydın bu konudaki görüşlerini şu şekilde dile getirdi: “Yemeksepeti Mahalle ile kullanıcılarımıza mahallelerindeki esnaflardan ve yerel market zincirlerinden istedikleri ürünlere kolaylıkla ulaşmalarını sağlamakla kalmıyoruz, aynı zamanda esnafı da dijitalleştirerek yerel ekonomiye katkı sağlamayı hedefliyoruz. Marketyo uzun süredir dikkatimizi çeken bir uygulamaydı. Marketyo’nun hedeflerimizle uyuşan doğru organizasyon yapısı ve sistemlerindeki çok sayıda yerel marketi Yemeksepeti kullanıcılarına ulaştırabilecek olmamız satın alma kararını olumlu etkiledi. Bu satın almayla birlikte Marketyo ekibi Yemeksepeti’nin bir parçası olacak. Yemeksepeti’nin Türkiye’den yaptığı bu satınalma Türk e-ticaret sektörünün en önemli yatırımlarından biri olarak önemli bir örnek teşkil ederken, Türkiye’de girişimciliğin değerlenebildiğini gösterebilmek açısından da genç girişimcilere ilham verecektir. Yeni dönem için heyecanlıyız.” 

 

 

Marketyo CEO’su Özer Fırat, Yemeksepeti’nin gerçekleştirdiği yatırım kararından son derece mutluluk duyduklarını ifade etti ve  “Yemeksepeti, sektörünün kurucusu ve fark yaratan bir şirket. Bu noktada gerçekleştirilen satınalma konusunda çok heyecanlı ve gururlu olduklarını ayrıca Yıllardır yerel market zincirleriyle bir aile olarak şimdi onlarla daha büyük bir işbirliğine girebilme şansını yakaladıklarını söyledi. Devamında ise Yemeksepeti’nin  sahip olduğu bilgi birikimi ve kaynaklarıyla yerel zincirlerin büyümesinin önemli bir ivme kazandıracaklarından bahsetti. Son olarak da “İş ortağı marketlerimizle birlikte yeni dönemde yapabileceklerimiz bizi çok heyecanlandırıyor. Bu vesileyle, yarattığı başarı hikâyesiyle Türkiye’de çok önemli bir yeri olan ve tüm girişimcilere ilham veren Nevzat Aydın’a ve Yemeksepeti ailesine teşekkür ediyorum.” dedi.

 

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

 

 

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

İngilizce Essay Yazarken Hatalarınızı Size Gösteren 5 Site

Online Sertifika Eğitimleri Alabileceğiniz 5 Site

İngilizce Okuma Yapabileceğiniz 5 Faydalı Site

Yurt Dışında İş Bulmak İsteyenler, Bu 5 Site Tam Size Göre!

CV’nizi (Özgeçmişinizi) Özenle Hazırlayabileceğiniz 5 Site

 

Sosyal Medya Hesaplarımız

LinkedIn

Twitter

Instagram

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.