Y Kuşağı İçin En İyi 2’nci İşveren Seçildi

işveren

Milenyum Kuşağı için En İyi İşverenler Arasında Yer Aldı

 Y kuşağı için Türkiye’nin en iyi işverenleri’ listesi açıkladı. ‘Araç Kiralamanın Yeni Yolu’ sloganı ile hizmet veren online araç kiralama platformu miniyol.com,   ‘Great Place to Work Enstitüsü’ tarafından belirlenen  “Best Workplaces for Millennials Türkiye 2022”  ‘Small’ kategoride 2’nci olarak büyük bir başarıya imza attı.

işveren

 Kurum kültürü konusunda 5 kıta 60’dan fazla ülkede hizmet veren ‘Great Place to Work Enstitüsü’ tarafından Y kuşağı için Türkiye’nin en iyi işverenleri listesi açıkladı.  Çevrimiçi platformlar üzerinden açıklanan ‘Best Workplaces for Millennials Türkiye 2022’de çalışan sayısına göre yerel ve küresel 33 şirket yer aldı.  Yaklaşık 1 buçuk önce kurulan online araç kiralama platformu miniyol.com, ‘Small’ kategoride 2’nci olarak büyük bir başarıya imza attı.  Geçtiğimiz aylarda Great Place to Work sertifikası alan girişim, hem hikayesi hem de başarısı ile örnek olma niteliği taşıyor. Çalışma kapsamında çalışanlar, Trust Index anketindeki 60’tan fazla soruya yanıt verdiler ve elde edilen veriler analiz edilerek liste belirlendi.

Çalışanlar Bir Şirketin En Büyük Sermayesi

Bir şirketin en büyük sermayesinin çalışanlar olduğunu dile getiren miniyol.com Kurucu Ortağı Yaşar Çelik, “ Bu durumu bilerek stratejilerimizi, odağımızı belirliyoruz.  ‘Önce insan önce çalışan‘ diyerek yolumuza devam ediyoruz. Özellikle pandemi sürecinde ‘En İyi İşverenler Listesi’ şimdi de bu listeye girmek bizleri çok mutlu ederken, doğru yolda olduğumuzu bir kez daha gösterdi. Değeri şirket tek başına yaratmaz, çalışanlar yaratır.  Bu nedenle insan kaynağımıza, sosyo- ekonomik olarak sürekli gelişen dinamiklere karşı proaktif bir bakış açışı ile yaklaşıyoruz. Sürdürülebilir büyüme vizyonumuzda böyle bir listeye dahil olarak bizleri gururlandıran tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

işveren

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Linkedin hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Ayça Doğan

Gezmeyi, hayal kurmayı, yeni kültürleri ve dilleri öğrenmeyi seven bir üniversite öğrencisiyim. Okumak ve devamlı araştırarak kendime bir şeyler katmak ve bunları insanlarla paylaşmak beni ben yapan temel yapı taşlarından.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.