/

Xiaomi Cep Boy Bilgisayarını Çıkartıyor

Günümüzün teknoloji devlerinden Xiaomi, yeni cep boy bilgisayarını satışa çıkarttı. Ningmei Rubik’s Cube olarak tanıtılan bilgisayar, görünümü gerçekten rubik bir küpü andırıyor. Üstelik yanınızda taşıyabileceğiniz kadar hafif ve cebinize sığabilecek kadar küçük. Teknik özellikleri ise şu an piyasada bulunan birçok bilgisayardan daha iyi durumda.

Xiaomi Ningmei Rubik’s Cube Teknik Detayları

Fiziksel özellikleriyle başlarsak boyutu 62x62x42 mm olan Xiaomi Ningmei Rubik’s Cube, 145 gram ağırlığıyla da şaşırtıcı derecede hafif. Bu boyutu ve ağırlığı sayesinde onu cebinizde kolaylıkla taşıyabilir; tatillerinizde, iş gezilerinizde ve toplantılarınızda fazladan bir çantaya gerek kalmadan bilgisayarınızı yanınızda taşıyabilirsiniz.

Teknik özelliklerinizden bahsedecek olursak, öncelikle ana bilgisayar Ningmei tarafından oluşturulmuştur. Mini bilgisayar, dört çekirdekli Intel J4125 işlemciye sahip. Bu işlemci ise Intel UHD Graphics GPU ile destekleniyor.

Çift bantlı wifi (2.4 GHz ve 5 GHz) özelliği ile kolaylıkla yüksek hızlı internete erişim sağlayabilirsiniz. Ek olarak, kullanıcılara çeşitlilik sunmak isteyen Xiaomi, Bluetooth kablosuz özelliğini de kullanma imkanı sağlıyor.

Bir diğer özelliği ise ekran, 4K yüksek çözünürlüklü çıkışı destekler ve kullanıcılarına gerçek bir 4K deneyimi yaşatır. Böylece Xiaomi, 4K teknolojisini yaygınlaştırmaya çalışan markalar arasına katıldı.

Mini PC, birden çok bağlantı noktasına sahip. Bunların arasında bir USB-C bağlantı noktası, HDMI, bir adet jak girişi ve TF kart yuvası içerir.

Marvel Özel Görünüm

Xiaomi, Marvel hayranlarını için bu mini bilgisayarın rengini ve görüntüsünü tamamen değiştirdi. Altın sarısı bir görünüm üzerine Marvel efekti veren Xiaomi, bir sürpriz daha yaptı. Bilgisayarın yan tarafında bulunan ‘I am iron man’ cümlesi, iron man hayranlarının kalbini kazanacak gibi duruyor.

Xiaomi Ningmei Rubik’s Cube Fiyatları

Xiaomi, kullanıcılarına başlangıç fiyatı olarak üç farklı seçenek sundu. Bunlardan ilki, 6GB RAM + 128 GB depolama alanına sahip ve 149 dolar. İkincisi ise 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanı sunuyor ve fiyatı 186 dolar. Eğer ben Iron man olmadan yapamam diyorsanız, Marvel sürümü  sadece 201 dolar. Bu sürüm, 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanına sahip.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.