XchangeWiser İle Finansal Varlıklarınızı Skorlayın

XchangeWiser, bireysal yatırımcılara yapay zeka desteği sunmayı hedefleyen ve finansal varlıklarınızı skorlamanıza yardımcı olan bir girişimdir. Yatırımcıların finansal varlıklarını daha gelişmiş içgörüler ile yönetmesini amaçlayan platform, şu anda Play Store ve App Store gibi tüm store’lar üzerinden satıştadır.

XchangeWiser Neler Sunar?
  • Hisse senetleri, borsa endeksleri, döviz kurları, emtialar, fonlar ve kripto para birimleri gibi finansal varlıklarınızı, yapay zeka yardımıyla skorlamanıza yardımcı olur.
  • Platform, büyük verileri analiz ederek eyleme geçirilebilir bilgiler üretilmesine yardımcı olur.
  • Geriye dönük skor sonuçlarını bilinen algoritmalar ve uygulamaya özel geliştirilen yeni algoritmalar ile kolayca anlaşılır ve sade ara yüzler ile görselleştir. Böylece bir bireysel yatırımcının kolayca anlayabileceği basit arayüzler sağlar. 6 farklı algoritmasının geliştirdiği analizler ve tahminler görüntüleyen platform, yatırımcıların farklı bakış açılarıyla çok yönlü bir bakış açıları kazanmalarını amaçlamaktadır.
  • Platform, yapay zeka destekli olarak makine öğrenme algoritmalarını kullanır. Böylece, bir veri bilimciye ihtiyaç kalmadan analiz edilmesine olanak sağlamaktadır.
  • XchangeWiser, uzman ekibiyle birlikte en en güncel algoritmalar sürekli olarak platform üzerinde güncellenmektedir.
  • Bilindiği üzere finansal varlıklar işlem gördüğü piyasalar, değişkendir ve zaman oldukça önemli bir kavramdır. XchangeWiser, tüm verileri anlık analiz edebilmektedir. Normalde günlük analiz sunan platform, kişiye özel olarak da gerçek zamanlı analiz sunan versiyonu da kullanılabilmektedir.
  • Çeşitli cihazlardan bağlanabileceğiniz platforma, her an erişim sağlayabilirsiniz. Böylece yatırımcı olarak hızlı ve kolay bir şekilde analizlere ulaşabilirsiniz.
  • Finansal Analiz kavramı, oldukça önemli bir kavramdır. Ayrıca, finansal analizlerin yorumlanması belirli seviyede bilgi birikimi ve eğitim gerektirebiliyor. Ancak, XchangeWiser bu finansal analizlerin yorumlanabilecek sonuçlar sunmak için tasarlanmış bir platformdur.

XchangeWiser’ı 1 hafta ücretsiz deneme için buraya tıklayabilirsiniz

Çoğu kadın yazılımcıdan oluşan XchangeWiser ekibi, yeni mezun birçok çalışana da fırsat tanıyor. TUBİTAK projelerini devam ettiren ve akademi ile iç içe olan ekip, çoğunlukla yüksek lisans ve doktora öğrencilerinden oluşuyor. Ayrıca, lisans öğrencileri de uzun dönem staj yapma şansı elde edebilir.

XchangeWiser hakkında merak ettikleriniz için ve daha detaylı bilgiye ulaşmak için;

Web Sitesi: https://xchangewiser.com/tr?referrer=grs

Twitter: https://twitter.com/xchangewiser

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/xchange-wiser-a993901b3/

Facebook: https://www.facebook.com/XchangeWiserAccount

 OptiWisdom Hakkında

Ülkemizde de faaliyet gösteren, ABD merkezli OptiWisdom yapay zeka, makine öğrenmesi ve veri bilimi alanlarında hizmet sağlayan bir start-up’tır. Ülkemizdeki, gerçekleştirdiği faaliyetlerin arka planında Bilkav Eğitim Danışmanlık A.Ş. yer almaktadır.

Patent başvuruları ve Tübitak projeleri bulunan OptiWisdom’ın, XchangeWiser, CollectWiser ve AnalytiXR , bu projeler kapsamında geliştirdiği ürünler arasında yer almaktadır.

OptiScorer, OptiWisdom tarafından geliştirilen yatay yapay zeka motorlarının ilkidir. XGBoost veya Light GBM gibi en son algoritmaları bulundurmasının yanında, başlıca amacı web API ile gerek duyulan her sisteme skorlama motorunu entegre etmektir. XchangeWiser’da kullanılan teknoloji de Optiscorer’a dayanmaktadır.

 

 

*Bültenden düzenlenmiştir.

 

Diğer yazılarımız için:

Clubhouse TED Ortaklığıyla Yeni Sohbetler Geliyor!

Ethereum Son 8 Ayın En Düşük Seviyesinde

Tesla, Otonom Sürüş İçin 9.Beta Güncellemesini Yayınladı

Yeni Dönemde Liderlerin Dijital Becerileri Öne Çıkacak

BINANCE ÇİN’DE YASAKLANDI

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.