//

Worldr, 11 Milyon Euro Yatırım Aldı!

Worldr

İletişim araçları için; gizlilik, güvenlik ve uyumluluk oluşturma misyonuyla yola çıkan Londra merkezli girişim Worldr, 11 milyon Euro yatırım aldı.

Worldr nedir?

Worldr

Dünyamızın giderek dijitalleşmesiyle birlikte; siber güvenlik, dünyanın dört bir yanındaki her ölçekten işletme için temel bir endişe kaynağı haline geldi. Artan siber saldırıların bir sonucu olarak, kuruluşlar daha iyi korunmak için daha fazla çözüm arıyor.

Şirketlerin 2021’de bir önceki yıla kıyasla %31 daha fazla saldırıya maruz kaldığı, küresel yaptırımlar nedeniyle veri yerelleştirme gereksinimlerinin arttığı ve dünya çapındaki finansal düzenleyicilerin uyumluluk ve denetime daha fazla odaklandığı bildiriliyor. Bu bağlamda, sıfır güven mimarisine yönelik artan bir talep var. Worldr de bu aşamada ön plana çıkıyor.

Yatırım detayları

Worldr

Yeni finansman turu Molten Ventures tarafından yönetildi. IQ Capital ve Playfair Capital sürekli destek sağladı. Uzman fonlar Pretiosum Ventures, Navigate VC ve ulusal güvenlik odaklı MD One Ventures da katıldı. Alex Walsh (Kıdemli MD, Blackstone), Hussain Baig (eski, Global COO & CIO, HSBC) ve John Theroux (eski Başkan Yardımcısı, Bain & Co) gibi sektör uzmanı melekler de turda yer aldı.

Yeni sermaye, Worldr’ün kurumların Microsoft Teams, WhatsApp, Outlook ve Slack gibi iletişim ve iş birliği platformlarında paylaşılan bilgiler üzerinde veri egemenliğini korumalarını sağlayan sıfır güven mimarisine yönelik artan talebi karşılamasını sağlayacak.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.