İTÜ Girişimcilik Kulübü Tarafından Düzenlenen Women-Led Startups Başlıyor!

İTÜ Girişimcilik Kulübü tarafından organize edilen “Women-Led Startups” 25 Eylül tarihinde, İstanbul Teknik Üniversitesi Süleyman Demirel Kültür Merkezinde sizlerle buluşuyor olacak!

2006 yılından bu yana İTÜ’nün en aktif öğrenci oluşumlarından biri olan İTÜ Girişimcilik Kulübü, düzenlediği organizasyonlar ve gerçekleştirdiği projelerle birçok başarılı etkinliğe imza attı. Kuruluşundan itibaren İTÜ’de girişimcilik ekosisteminin gelişmesinde ciddi katkıları olan Girişimcilik Kulübü, sıradaki etkinliği Women-Led Startups ile etkinliklerine devam ediyor!

İTÜ Girişimcilik Kulübü, Women-Led Startups ile girişimcilik ekosistemindeki cinsiyet dağılımından yola çıkarak ekosistemdeki kadın sayısını artırmak hedefiyle, kariyerinin başında olan öğrencileri girişim ekosistemi hakkında bilgilendirmek ve cesaretlendirmek amacıyla yola çıktı.

Katılımcılar, girişim ekosistemindeki lider kadınların başarı hikayelerini, deneyimlerini ve girişim ekosistemini dinleme fırsatı bulacaklar. Gençler, Women-Led Startups ile girişim ekosisteminden başarılı yatırımcılar ve girişimcilerle buluşacak ve girişim ekosistemi yakından tanırken ekosistem içinde kendilerine yer açacak cesareti bulmalarına katkıda bulunulacak.

Women-Led Startups İle Sizleri Neler Bekliyor?

– Girişimcilik ve liderlik üzerine workshoplar,

–  Söyleşirler ile deneyimli ve başarılı girişimcilerin hikayelerini dinleme fırsatı,

– Birbirinden değerli isimler ile çeşitli konularda gerçekleşecek olan paneller,

– Gerçekleşecek çeşitli çekilişler ile sürpriz hediyeler kazanma fırsatı sizleri bekliyor!

Etkinliğe Nasıl Kayıt Yaptırabilirim?

Women-Led Startups, 25 Eylül tarihinde saat 10.00’da İstanbul Teknik Üniversitesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde başlıyor olacak! Etkinliğe kayıt yaptırabilmeniz için başvuru formunu doldurmanız gerekmektedir. Başvuru formuna ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Diğer yazılarımız için:

Dinçer Lojistik’ten teknoloji tabanlı atık yönetimi firması Fazla Gıda’ya destek ‘2021’

IdeaSoft Dijital Pazarlama Müdürü Cenk Kanıkman İle E-ticaret Trendleri

Whatsapp’a 225 Milyon Euroluk Ceza

Kökeninizi Öğrenin: DNA Kitleri

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.