WhatsApp’ın Yeni Grup Konuşma Özelliği

WhatsApp’ın yeni özelliği grup konuşmalarından sıkılanlar için birebir diyebiliriz. Yeni özellik sayesinde artık gruptan istediğiniz zaman giriş ve çıkış yapabilirsiniz. Ve konuşmalardan kopmuş olmayacaksınız.

WhatsApp Blog’un 19 Temmuz günü yaptığı açıklamaya göre artık grup konuşmalarından istediğimiz zaman giriş ve çıkış gerçekleştirebiliriz. Sizler için WhatsApp’ın açıklamasını bırakıyoruz ancak daha detaylı bilgi edinmek isterseniz. WhatsApp Blog’un Grup Aramalarını Bir Daha Asla Kaçırmayın yazısına bakabilirsiniz.

WhatsApp Blog yeni grup konuşma özelliği için şu ifadeleri kullandı:

“Çoğumuzun birbirinden ayrı olduğu bir zamanda, arkadaşlarınız ve ailenizle bir grup aramasında bir araya gelmekten daha iyi bir şey ve özel bir anı kaçırdığınızı fark etmekten daha kötü bir şey yoktur.

Grup aramalarının popülaritesi artmaya devam ederken kullanıcılarımızın deneyimini iyileştirmek için çalışıyoruz. Elbette uçtan uca şifrelemenin güvenliğini ve gizliliğini sağlamaya devam ediyoruz.

Bugün, bir grup aramasına başladıktan sonra bile katılma özelliğini kullanıma sunuyoruz. Katılıma açık aramalar, bir grup aramasını başlarken yanıtlama yükünü azaltırken WhatsApp’ta grup aramalarına yüz yüze sohbetlerin doğallığını ve kolaylığını getiriyor.

En iyi sohbetler hiç beklemediğiniz bir anda gerçekleşir. Artık grubunuzdaki bir kişi telefon çaldığında aramayı kaçırsa bile aramaya istediği zaman katılabilir. Ayrıca arama devam ettiği sürece aramadan ayrılabilir ve aramaya yeniden katılabilirsiniz.

Ayrıca kimin aramada olduğunu ve kimin davet edildiğini ancak henüz katılmadığını görebilmeniz için bir arama bilgisi ekranı oluşturduk. “Yoksay”a basarsanız daha sonra WhatsApp’taki aramalar sekmesinden katılabilirsiniz.

Katılıma açık aramalar bugünden itibaren kullanıma sunuluyor ve insanların bu yeni deneyimden en iyi şekilde yararlanmaya başlayabileceklerini umuyoruz.”

Girişim Haberleri olarak yeni özelliği çok sevdik çünkü bazen grup görüşmeleri sıkıcı olabiliyor ve pandemi döneminde bundan yeterince sıkıldığımızı düşünüyoruz. Peki sizin düşünceleriniz neler? Yorum yaparak fikirlerinizi belirtmeyi unutmayın.

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

Ne Kadar Kitap Kurdusun?

Bırakın Telefonunuz Şarj Durumuna Göre Duvar Kağıdına Kendi Karar Versin!

Vid2Vid Cameo Sayesinde Görüntülü Konferans Görüşmelerinden Kaçabileceksiniz

Shine Türbinleri Rüzgar Enerjisini Her Yerde Kullanılabilir Hale Getirmeyi Hedefliyor

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

Sosyal Medya Hesaplarımız 

LinkedIn 

Twitter 

Instagram 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.