WALTY, Bitkileri Sulayan Akıllı Saksı

WALTY, içine ektiğiniz bitkileri havadaki nem sayesinde sulayabiliyor. Havada biriken nemi içine çekip su olarak biriktiriyor ve bu su ile beraber otomatik olarak bitkileri suluyor.

Teknolojinin gelişmesiyle beraber hayatın her alanındaki problemlere çözümler de gecikmeden birikiyor. Bu akıllı saksı siz çiçeği sulamayı unuttuğunuzda veya herhangi bir nedenden dolayı evde olmadığınızdan çiçeğinizi sulayamadığınızda hızla yardımınıza koşuyor. Tasarımcıları Kevin Rivera ve Karlos Miranda, WATRIC Energy Resources’dan olup bu dahiyane saksıyı hayatımıza soktular.

WALTY Nasıl Çalışıyor?

Bu akıllı saksı WALTY sizden ne haznesine su depolamanızı ne de kendinize anımsatıcı kurmanızı istiyor. Sadece içine ekilecek bitkiyi seçiyor ve dikiyorsunuz. Daha sonra bitkinizin gelişimini WALTY’e bırakıyorsunuz.

WALTY çiçekleri sulamak için aslında gayet basit bir yöntem izliyor. Bitkisinin ihtiyaç duyduğu suyu atmosferden çekiyor ve biriktiriyor. Bitkinizin suya ihtiyacı olduğu an da deposundaki suyu kullanarak bitkinizi suluyor.

Bunlarla birlikte WALTY, bitkilerinizin yoğun suya maruz kalmaması için iki günde bir otomatik olarak açılıyor, suluyor ve kapanıyor. İki günde bir çalışmasını istemezseniz de kendiniz bitkilerinizi sulamak istediğiniz güne göre ayarlayabiliyorsunuz. Böylelikle sulamayı unuttuğunuzda veya bir seyahat yüzünden evde olamadığınızda gözünüz kapalı WALTY’e güvenebiliyorsunuz.

Kickstarter’da bulunan detaylı WALTY tanıtım videosunu izlemek isterseniz buradan ulaşabilirsiniz.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlham Almaya Devam Edin

İKEA YENİLENEBİLİR ENERJİ ÜRETİP SATMAYA BAŞLIYOR

ROBOT KÖPEK SAHİPLENMEK İSTER MİSİNİZ?

Ohmie: Portakal Kabuklarından Yapılmış Geri Dönüştürülebilir Lamba

BeBot Kumu ve Atıkları Birbirinden Ayırt Ederek Plajları Temizliyor!

Serra Taş

Müzikten, spordan ve gezmekten keyif alan bir üniversite öğrencisiyim. Her gün yeni bilgiler keşfedip bu bilgileri paylaşmak, farkındalık yaratmak, insanların hayatlarına biraz olsun iyi bir şekilde dokunabilmek ise beni ben yapan motive kaynaklarım.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.