Wagmo Seri A Yatırım Turunda 12.5 Milyon Dolar Yatırım Aldı

Evcil hayvanlara özel sigorta şirketi Wagmo, Revolution Ventures liderliğinde gerçekleştirilen Seri A turunda 12.5 milyon dolar yatırım aldı.

Evcil hayvanlara özel sigorta şirketi Wagmo , Revolution Ventures liderliğinde gerçekleştirilen Seri A yatırım turunda 12.5 milyon dolar yatırım aldı. Seri A yatırım turuna, Female Founders Fund, Clocktower Technology Ventures ve Vestigo Ventures ve melek yatırımcılar katıldı. Wagmo 2019 yılında 3 milyon dolarlık tohum yatırım almıştı. Seri A turuyla beraber 15.5 milyon dolar yatırıma sahip oldu.

2018 yılında New York’ta kurulan Wagmo, evcil hayvanların sigortalanması için faaliyetlerini sürdürüyor. İlk kuruluş döneminde köpeklere özel sigorta modellerini sunmuştu. Ancak güncel olarak evcil hayvan kategorisine giren bütün hayvanları kapsayan sigorta modellerine sahip.

Wagmo’nun temel sigorta paketinde bulunan hizmetler; hayvanlar aşıları, muayene işlemleri, acil hastane başvuruları, evcil hayvan ambulansı ve hasta olduğu takdirde ilaçlarının sağlanması. Ayrıca Wagmo’nun 3 seçenekli sağlık paketleri mevcut. Value, Classic  ve Deluxe paketleri aylık 20 dolar, 36 dolar ve 59 dolar olarak belirlenmiş. Paketlerle ilgili detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

Wagmo’nun güncel olarak 14 çalışanı olmasına rağmen ayda 30.000 üzerinde kullanıcıya ulaşıyor. Büyük bir başarı. Wagmo aldığı yatırım reklamlar üzerinden değerlendirmek istediğini, bu sayede de daha fazla kullanıcıya ulaşmayı hedeflediklerini belirtti.

Eğer evcil hayvanınız var ise ve sigorta yaptırmak isterseniz. Ülkemizde de Anadolu sigorta bünyesinde kurulan Juno Patisine Sağlık paketlerine göz atabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

GelecektekiSen, Lise 9,10,11 ve 12.sınıf öğrencilerini TalentsForFuture High School 2021 Yaz Okulu’na davet ediyor.

Loggle: Yeni Nesil BT Envanter Varlık Yönetimi Aracı

Elon Musk Sonunda Sessizliğini Bozdu

Efilli: Kişisel Verilerin Korunmasında Yerli Çözüm

Girişim Haberleri Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

Sosyal Medya Hesaplarımız

LinkedIn

Twitter

Instagram

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.