Voscreen Nasıl Kullanılır?

Voscreen ücretsiz bir İngilizce öğrenme ve geliştirme platformudur. Klasik İngilizce öğrenme platformlarından verim alamayan herkes için oldukça iyi bir alternatiftir. Videolar, klipler ve film kesitlerinin dil öğreniminde kullanıldığı uygulama eğlenerek öğrenmek isteyenler için birebir bir uygulama.

Voscreen

Voscreen Nedir?

Başlangıç ve ileri seviye İngilizce eğitimlerinin içinde yer aldığı Voscreen, kullanıcıya hitap eden ve kullanması kolay bir dil öğrenme uygulamasıdır. 15 er saniyelik video kesitlerinden oluşan öğrenme aktiviteleri ile duyarak öğrenme tekniğinin kullanıldığı uygulama işitsel hafızası yüksek olan kullanıcılara hitap etmekte.

Voscreen uygulaması gelişmiş puanlama sistemine sahip. Bu özelliğinden dolayı birçok akademik firmada bu uygulamayı kullanmayı uygun görüyor. Şu anda yüzlerce ülkede milyonu geçkin kullanıcıya sahip. Bu kullanıcılar arasında birçok eğitim kurumu da bulunuyor.

Aynı zamanda ülkemizin başarılı girişimcisi Deniz Dündar tarafından oluşturulan uygulama 2014 yılından beri hizmet vermekte. Uluslararası ödüllere layık görülen uygulama lengüistik tekniklerinin doğru uygulanması ile bu günkü başarısına sahip. Ayrıca Voscreen, “En İyi Eğitim Uygulaması” kategorisinde UPENN Wharton Bussiness School tarafından düzenlenen Reimagine Education 2016’da Bronz ile ödüllendirildi.

 

Voscreen Nasıl Kullanılır?

Voscreen uygulamasını ilk açtığınızda karşınıza üyelik ekranı açılıyor. Kolay tamamlanan üyelik adımlarının ardından sizlere 15 saniyelik bir video sunuyor. Videoyu dinledikten sonrasında altta iki seçenek gelmekte olup bunlar içinden sol tarafta, videoda geçmiş olan diyaloğu tam olarak görmeden cevap verilmemektedir. Sağ tarafta ise videoda geçmiş olan diyaloğu görüp cevap verilmektedir.

voscreen

Herhangi biri seçildiği zaman uygulama bize genel olarak iki adet seçenek sunmaktadır, bu seçeneklerden birisi doğru diğeri de yanlış cevaptır. Kullanan kişilere ise verilen sürenin içinde doğru olan cevabın bulunması istenmektedir. Uygulama süre olarak 10 saniye zaman vermektedir. Doğru cevaplama ya da yanlış cevaplama durumlarına göre seviye zorlaşıp kolaylaştırabilmektedir.

Bunun haricinde videonun sağ üst tarafında bulunan üç çizgiye basarak menüleri açabilirsiniz. Bu menüler içerisinde profilinizi görebilir, uygulamada kendi derecenizi öğrenebilir, video kategorisi içerisinden İngilizce bilginizi geliştirmek istediğiniz alanı seçebilirsiniz, İngilizce seviyenizi belirleyerek kendi seviyenize uygun videoları izleyerek bilgilerinizi tazeleyebilir veya bir üst seviyeyi seçerek İngilizce bilgileriniz arasına yenilerini ekleyebilirsiniz.

voscreen

Tarayıcı üzerinden de kullanabileceğiniz uygulama, pek çok diyalog senaryosuna sahip. Dilerseniz yoğunlaşmak istediğiniz diyaloğu seçebilir ve bu yönde kendinizi daha fazla geliştirebilirsiniz.

Ayrıca yapay zekâ desteğine sahip olan uygulama eğer spesifik bir konu üzerinde yoğunlaşmak istemiyorsanız sizin bilgi seviyeniz ve zevklerinize göre yeni vidolar karşınıza çıkarıyor. Böylece hem sıkılmamak hem de kaliteli öğrenim bir arada gerçekleşmiş oluyor.

voscreen

Kullanımı ve ara yüzü oldukça kolay olan uygulama sahip olduğu zengin içerik ve doğru dil teknikleri ile kullanıcıların dikkatini çekmeye devam ediyor. Ayrıca 19 farklı dilin anadil olarak seçilebildiği uygulama aksan ve telaffuz farklarının da farkının doğru bir şekilde anlaşıldığı bir platform.

Voscreen İngilizce öğrenmenin beslenmek kadar önemli olduğu günümüzde hem eğlenip hem de öğreten ücretsiz  bir uygulama olmasıyla oldukça önemli bir konuma sahip.

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır.

En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

Asana Nasıl Kullanılır?

Bear Nasıl Kullanılır?

Trello Nasıl Kullanılır?

Todoist Nasıl Kullanılır?

Slack Nasıl Kullanılır?

Dilerseniz Girişim Haberleri İnstagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Linkedin hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.