//

VİVİD MONEY SERİ A’DA 17.6 MİLYON DOLAR YATIRIM ALDI!

Yeni nesil bankacılık uygulamalarından olan Vivid Money, A serisi finansman turunda 17.6 milyon dolar yatırım aldı. Peki, nedir bu Vivid Money?

Vivid Money, geleneksel bankacılığın dışına çıkmış ve dijital platform üzerine kurulmuş bir bankacılık sistemidir. Berlin merkezli kurulan fintech, yatırım hesaplarınızı, yabancı para birimleri alt hesaplarınızı, para transferlerinizi ve hesap kontrollerinizi tek bir mobil uygulama üzerinden erişme imkanı sağlıyor. Şirketin en büyük amaçlarından biri, insanlara daha fazla para kazandırmak ve tasarruf ettirmek. Bu yeni girişim için SolarisBank ve Visa iş birliği olduğunu da söyleyebiliriz.

Vivid Money Nasıl Çalışır?

Vivid Money, SolarisBank platformunda çalışacak ve her bir müşteri için anonimleştirilmiş Visa banka kartı verilecek. Platformda harcamadan yatırıma kadar bir çok işlemlerinizi yapabilir veya organize edebilirsiniz. Müşteriler harcamalarını ve yatırımlarını şeffaf ve güvenli bir şekilde görüntüleyebilir, mali durumunuzu yönetmenizi daha da kolaylaştırabilirsiniz. Aboneliklerinizi kontrol altında tutabilir, istediğiniz harcamaları kısabilir ve ne kadar tasarruf ettiğinizi şablonlar yardımıyla görebilirsiniz.

Tüm paranızı aynı yere koymaktan hoşlanmayan ve bunu risk olarak tanımlayan biriyseniz, Vivid Money sayesinde 15 farklı kategoriye paranızı koyabilirsiniz. Seyahat harcamaları, faturalar, kiralar ve çeşitli amaçlar için harcamalarınızı sınıflandırabilirsiniz. Böylece harcamalarınızı organize edebilir ve kalan paranızla tasarruf yapabilirsiniz.

Vivid Money, şu an kullanıcılara iki seçenek sunuyor: Standart, ücretsiz üyelik ve 9.90 dolar karşılığında Premium üyelik. Premium üyelik, standart üyeliğe göre daha fazla avantajlı ve üyelerine ücretsiz şekilde sanal kart sağlıyor.

Finans, bankacılık sektörü ile ilgilenmek isteyen ve yatırım yapmak isteyen herkesin gözünü korkutan bir kavramdır. Vivid Money kullanmak isteyen insanların, Finans kavramını derinlemesine bilmesine gerek yok. Ancak şu an sadece Almanya’da hizmet veren Vivid Money, diğer ülkelere de açılmayı planlıyor.

Şimdiden Dikkatleri Üzerine Çekti!

Vivid Money, çok yeni kurulan ve yakın zamanda kullanıcı kabul etmeye başlamış bir platform. Risk sermayesi yatırım şirketlerinden Ribbit Capital liderliğinde, Seri A finansman turunda 17.6 milyon dolar yatırım aldı. Böylece Vivid’in toplam değerlemesi 117 milyon dolar oldu.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.