VeMaker 800 Bin TL Yatırım Aldı!

Pandemi ile beraber online dünyada yaptığımız Etkinlikler, eğitimler ve çeşitli iş birlikleri için etkileşim ortamları yaratma hedefi olan VeMaker, bugün paylaştığı bilgilere göre ilk yatırım turunu tamamladı.

VeMaker Lime Venture‘dan 800 Bin TL’lik yatırım aldı. Lime Venture daha öncesinde Ekmob, Sertifier ve VrLab Academy girişimlerinede yatırım yapmıştı.

Etkinlikler, eğitimler ve çeşitli iş birlikleri için etkileşim ortamları yaratma hedefi olan VeMaker, bugün paylaştığı bilgilere göre ilk yatırım turunu tamamladı. Modern Innova‘nın bir projesi olan VeMaker, uzun yıllardır artırılmış gerçeklik, sanal gerçeklik ve karma teknolojileri üzerine çözümler sunuyordu.

 

VeMaker Ne Yapıyor?

VeMaker, temelde online etkinlikler, eğitimler ve çeşitli iş birlikleri düzenlemenize olanak sağlıyor. VeMaker kullanıcılara sanal etkinlikler veya eğitimler için gelişmiş arayüz opsiyonları sunarken aynı zamanda kullanıcıların kendi avatarlarını oluşturmalarına imkan veriyor. Kullanıcılar kendi avatarlarını oluştururlarken istedikleri jestleri animasyon yapmalarına da olanak sağlıyor. Ayrıca markaları öne çıkarmayı sağlayacak şekilde fuar standları ve reklam panoları da firmaların beklentilerine göre tasarlanabiliyor.

VeMaker’ın Sağladığı Olanaklar;

Basit ve Komplike, 2 Farklı Arayüz Modu

Farklı kullanıcılar ve yaş aralıkları için tasarlanmış herkesin bir parçası gibi hissedeceği arayüz varyasyonları ile genel kullanım.

Avatar Oluşturma ve Kullanıcı Animasyonları

Kullanıcıların farklı vücut bölümleri ile kendi avatarlarını oluşturmasını ve istedikleri jestleri animasyonlar ile yapmalarını sağlayan animatör arayüzü.

Özel Sesli İletişim Çözümleri

Katılımcıların birbirlerini grup olarak duydukları özel alanlar ve aralarında özel ses kanalı ile topluluktan bağımsız konuşabilme (dijital fısıldaşma) olanağı.

Fuar Standları ve Reklam panoları

Etkinlik ve kongrelere göre düzenlenebilir reklam panoları, fuar alanı için tasarlanan hazır stand modülleri ve bunların branding kontrolleri.

Simultane Çeviri Sistemi

Sahnede sunum yapan katılımcıların anlatılarını simultane çeviren ayrı ses kanalları ve bunların çevirmenlere ulaşan arayüzü

Kayıt – Mailing – Login sistemi

Katılımcıların çok kolay şekilde kayıt olduğu, ödeme yapabildiği, uygulama linkine yönlendirildiği ve etkinlik zamanını öğrendiği giriş sistemi.

VeMaker

VeMaker Kurucuları Kimlerdir?

VeMaker Kurucuları, Kerem Gençler, Alper Gökçer ve Yaman Terzioğlu’dur.

 

VeMaker ekibine bu zorlu yolda başarılar dileriz. Onların başarı haberlerini paylaşmak bizler için mutluluk vericidir!

 

VeMaker websitene gitmek için tıklayın!

 

Yatırım Haberlerimize Gitmek İçin Tıklayın!

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.