//

Vektor AI, 2.4 Milyon Euro Yatırım Aldı!

Vector AI

Londra merkezli Vektor AI, profesyonel kariyer tavsiyesi ve rehberliğine erişilebilirliği artırmak için 2,4 milyon euro yatırım aldı. Girişim, 6 aylık beta testinin ardından faaliyete geçti.

Yatırım detayları

Vector AI

Ön tohum turunda 2,4 milyon euro yatırım alındı. Tur Cherry Ventures ve Mosaic Ventures tarafından finanse edildi Melek yatırımcılar Bradley Horowitz (Google), Deb Liu (Ancestry), Ujjwal Singh (Meta), Paul Forster (Indeed), Phil Chambers (Peakon) ve daha fazlası da turda yer aldı.
Meta, WhatsApp, Zalando, N26 ve Intercom’daki deneyimlerini bir araya getiren karı koca Anna Buldakova ve Victor Buldakov tarafından 2021 yılında kurulan Vektor AI, mentorluk yoluyla kariyerlerini değiştirmeyi veya ilerletmeyi uman profesyonellere adanmış bir platform.

Yapılan açıklamalar

Vector AI

Vektor AI kurucu ortağı ve CEO’su Anna Buldakova: “Yeni bir kariyere geçiş yapmak veya yeni bir beceri öğrenmek istiyorsanız, mentorluk bu hedefe ulaşmanın en etkili yoludur. Ancak, değişen istihdam ortamı nedeniyle, özellikle startup çalışanları için ilgili mentorları bulmak her zamankinden daha zor. Vektor AI ile, sizin yerinizde bulunmuş ve gitmek istediğiniz yere ulaşmanıza yardımcı olabilecek birinden doğrudan profesyonel rehberlik alabilirsiniz.” açıklamalarında bulundu.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.