Veganzone İlk Yatırımını Focus Global Project’den Aldı!

Vegan ve vejetaryen hayatı benimseyen kişileri bir araya getiren Veganzone, ilk yatırımını Focus Global Project’den aldı. Veganzone’un değerlemesi alınan bu yatırım ile birlikte 3 milyon dolara ulaştı.

Veganzone, dünyanın her yanından vegan-vejetaryen hayatı benimseyen kişileri bir araya getiren, tanıştıran, bilgi aktarımı sağlayan ve etkinlikler düzenlemesine olanak sağlayan bir platformdur. Platform, çok yakın zamanda kurulmasına rağmen kısa sürede, ülkemizde dahil olmak üzere 40 farklı ülkeden 7 bin kişiye ulaşmayı başarmıştır. Hızla küresel bir uygulama olma yolunda olan platform, birçok özelliğin ve hizmetin tek bir uygulamada sunulduğu superapp olma yolunda da kararlı bir şekilde ilerliyor.

Platform, ilk yatımını İstanbul merkezli kurulan butik danışmanlık ve yatırım merkezi firması Focus Global Project’den aldı ve alınan bu yatırımla değerlemesi 3 milyon dolara ulaştı. Veganzone, bu yatırım ile bulunduğu pazarlarda büyümeyi ve yazılım teknolojilerinin geliştirilmesinde kullanmayı hedefliyor.

Uygulamayı hemen indirmek ve denemek için buraya tıklayınız.

Focus Globel Project’ten Veganzone’a Destek!

Focus Global Project Yönetici Ortağı Kerem Kapancı, dünya çapında bir uygulama olma yolunda hızla ilerleyen Veganzone’u ve kitlesini çok önemsediklerini söyleyerek Vegan – vejetaryen hayatı benimsemiş kişiler arasında iletişimi ve etkileşimi geliştiren bu projenin ilk yatırımcısı olmaktan mutluluk duyduklarını, Veganzone’a verdikleri desteklerini arttırarak sürdüreceklerini belirtti.

Yiyecek seçimlerimizin de çevresel bir mesele olması sebebiyle, doğanın korunmasına önem veriyorsak tabağımızdakilerin de nelere neden olduğundan haberdar olmamız gerektiğini belirten Kerem Kapancı; “Focus Global Project olarak bu tam da bu nedenle Veganzone’a destek olmayı bize ev sahipliği yapan dünyamıza ve doğaya ödediğimiz bir borç olarak görüyoruz” dedi.

Focus Global Project (FGP) Hakkında

İstanbul merkezli butik danışmanlık ve yatırım firması olan Focus Global Project, müşterilerine kısa vadeli ihtiyaçlarını ve uzun vadeli hedeflerini karşılamak için özelleştirilmiş çözümler sunar. Butik danışmanlık ve yatırım firması, yerli-yabancı şirketlerden küçük ve orta ölçekli şirketlere kadar geniş bir müşteri kitlesine sahiptir.

Kerem Kapancı, 25 yıldan fazla tecrübesiyle şirketin yönetici ortağı görevinde bulunmaktadır. Kapancı, Georgetown Üniversitesi’nde Finans ve Uluslararası İşletme bölümlerinden “Çift Anadal” lisansıyla mezun olduktan sonra farklı alanlarda çalışarak tecrübe edinmiştir. Şu anda ise şirket içerisinde Finansman, M&A, Teknoloji ve Telekomünikasyon projelerinden sorumludur.

Diğer yazılarımız için:

Clubhouse Android Kullanıcıları İçin Beta Testlerine Başladı

Robowars: MOBİL KONTROLLÜ ROBOT SAVAŞI Başvuruları 1 Mayıs’ta Açıldı!

Kripto Paraları Denetlemek İçin Özel Ekip Kuruldu

Gemini ve Mastercard Ortaklığında Kripto Para Ödüllü Kredi Kartı Geliyor !

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.