Vedubox ile Eğitimde Şanslar Eşitleniyor

Vedubox ile Eğitimde Şanslar Eşitleniyor

Yerli yazılım Vedubox online eğitim, kurs, sınav, toplantı ve webinar yapmayı sağlayan bütünleşik e-eğitim ve iletişim çözümleri sunuyor. Sınırsız kullanıcıya hizmet verebilen alt yapıya sahip Vedubox, online sınavlarda kopya çekmenin önüne geçen yapay zeka destekli sınav gözetim sistemiyle dikkat çekiyor.

 

Online eğitim platformları, tüm dünyada eğitim için pratik ve etkili bir çözüm olarak görülüyor. İş yaşamında da kurum içi eğitimler, bayi, tedarikçi, müşteri eğitimleri ve webinarlar düzenlemek için online eğitim platformları kullanılıyor. Türk mühendisler tarafından geliştirilen hepsi bir arada konseptli online eğitim ve iletişim platformu Vedubox, yüzde yüz bulut teknolojisine sahip olması sayesinde kullanıcılara her an ve her yerden güvenli erişim olanağı sunuyor. Şirketler eğitimlerini, webinar’larını ve toplantılarını; eğitim kurumları ise derslerini, yoklamalarını ve sınavlarını bu platform üzerinden gerçekleştiriyor.

Vedubox ile Eğitimde Şanslar Eşitleniyor

Eğitimler 7/24 erişime açık

Vedubox kurslar, akademiler, kariyer, eğitim ve yabancı dil eğitim merkezleri, okullar, üniversiteler gibi her türlü eğitim kurumunun veya bireysel eğitmenlerin internet üzerinden eğitim hizmeti sunmasını sağlıyor. Eğitmenler, online sınıflarda sözlü olarak canlı ders anlatabildiği gibi, daha önceden hazırlanmış video eğitim içeriklerini de öğrencilere sunabiliyor. Vedubox ile öğrenciler sözlü, yazılı veya görüntülü olarak söz alıp derse aktif katılım sağlayabiliyor. İnteraktif akıllı tahta sayesinde tahtada soru çözümleri yapabilen öğrenciler istedikleri yerde, kendi hızlarında öğrenim görebiliyor, yenilikçi platformdan yararlanıyor. Sınırsız kullanıcıya hizmet verebilen alt yapıya ve hizmet kalitesine sahip Vedubox’a yüklenen online eğitim materyalleri hem eğitmenler hem de öğrenciler tarafından sürekli erişilebilir durumda. Böylece tüm kullanıcılar eğitim içeriğinden istedikleri zaman faydalanabiliyor.

Vedubox ile Eğitimde Şanslar Eşitleniyor

Eğitim ve sınavlar dijitalde

Eğitimin vazgeçilmez bir parçası olan sınav ve testleri dijitale taşıyan Vedubox’ta sınırsız sayıda soru hazırlamak da mümkün. Hazırlanan açık uçlu, çoktan seçmeli, boşluk doldurma, sıralama, eşleştirme, doğru-yanlış gibi farklı formatlardaki sınavlar yapay zeka destekli online sınav gözetim sistemiyle güvenli bir şekilde gerçekleşiyor. Detaylı sınav raporları ile sınav sonuçları hızla ve otomatik olarak değerlendiriliyor. Platformda eğitmenlerin eğitim alanların ilerlemelerini takip edebildikleri ve başarılı olan öğrencilere sertifika verebildikleri motive edici özellikler de bulunuyor.

Vedubox ile Eğitimde Şanslar EşitleniyorKopya çekmeyi engelleyen yapay zeka

Vedubox sayesinde öğrencilerin istedikleri her yerden güvenle online sınava girebildiklerine vurgu yapan Vedubox Genel Müdürü Bilgin Yazar, “Vedubox’ın temel amacı, eğitim süreçlerini iyileştirmek, kolay ve uygun maliyetle online eğitim almayı kolaylaştırmak. Eğitim verenlerin online sınav yapmasına da olanak veren Vedubox, yapay zeka algoritmaları aracılığıyla gözetleme ve kullanıcı davranışlarını analiz ediyor. Vedubox içerisinde yer alan güvenli sınav gözetimi sayesinde kullanıcıların sınav sırasında kopya çekmesi yapay zeka ile engelleniyor. Online sınavlar sırasında kopya girişimlerini önleyen, sınav sürecinde öğrencilerin davranışlarını izleyen ve kontrol eden gelişmiş yapay zeka gözetleme çözümü online sınavlarda bir yabancının varlığını, sekme değişikliğini, kişinin yokluğunu ve ekran paylaşımını algılıyor. Patentli yapay zeka teknolojisinde canlı gözetmen olmadan güvenli sınav yapabilme, kullanıcı dostu ara yüzle ve çok dilde hizmet verebilme avantajları da bulunuyor.” dedi.

 

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

 

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Fatma Koyun

Güncellenen dünyayı kendi değerlerim etrafında dizayn ederek her gün deneyim kazanmaya çalışan bir üniversite öğrencisiyim. Asıl maharetin bilmekten geldiğine inanırım ve buna paralel olarak da bir öğrenme hevesine sahibim . Ayrıca gözlemlemeyi , yazmayı , insanlarla konuşmayı ve araştırmayı da çok severim.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.