Usersdot 2,9 Milyon Liralık Yatırım Aldı

E-ticaret analitiği platformu olan Usersdot, GBA liderliğinde gerçekleşen yeni turda 2,9 milyon lira yatırım aldı.

 

usersdot

E-ticaret sektörünün pandemi etkisiyle sektör içinde başat rollere bürünmesiyle, yatırımcıların ilgisini büyük ölçüde kazandı. Yatırımcılar, e-ticaretin satış karlılığına inanarak ve içinde bulunduğumuz dönemde dijitalleşmenin de her alanı kapsar hale gelmesini hesaba katarak yatırım aksiyonlarında e-ticarete yönelmiş durumdalar.

Yatırımlar Kimlerden alındı?

E-ticaret analatiği platformu olan Usersdot da bahsettiğimiz e-ticaret kanallarından biri. Platform; gerçekleşen yeni yatırım turu ile 2,9 milyon lira yatırım aldı. Tura katılan yatırımcılar arasında; Nevzat Aydın, Fırat İşbecer, Koray Bahar, İzzet Halyo, Alper Akcan, Ahu Serter, Emre Hayretçi, Tolga Ulutaş gibi başarılı iş insanları var. Usersdot aldığı bu yatırım ile verdiği hizmeti iyileştirmeyi, ekibi geliştirip dönüştürmeyi, Türkiye pazarında yerini sağlamlaştırıp Avrupa pazarına açılmayı hedefliyor.

Yatırımcılar Projeye İnanıyor

Usersdot şirketi yatırımcıları, aldıkları aksiyona inandıklarını dile getiriyorlar. Yatırımcılardan biri olan Nevzat Aydın, projeye ve ekibe inandığını ve bir sonraki yatırım turuna sıcak baktığını dile getiriyor. Bir diğer yatırımcı Fırat İşbecer ise, Userdots’un  e-ticarette büyümeyi hedefleyen şirketlere veri odaklı bir çok kolaylıklar sapladığını belirtiyor ve bu projeye sağladıkları destekten dolayı mutluluğunu dile getiriyor. Alper Akcan ise Userdots ekibin duyduğu güveni belirtirken, ekibin yetenek ve kabiliyet yönünde başarılı olduğunu bu sayede globalde de büyük işlere imza atacağını söylüyor.

 

usersdot

Usersdot Kimdir?

Çok kanallı platformlar için gerçek zamanlı ve aksiyona dönük data sağlayıcı teknoloji şirketi olarak hizmet veren Usersdot, 2020 yılının Haziran ayında Şevin Ballıktaş ve Kamil Emre Erciyas tarafından İstanbul’da kuruldu. Kamil Emre Erciyas hem kurucu hem de yatırımcı kimliği ile girişime destekte bulunuyor.

Usersdot, pazar yerindeki ürünleri izleyen, analiz eden ve satış arttırıcı optimizasyon önerileri sunan bir yazılıma da sahip.

usersdot

2019 yılının Ekim ayından bu yana geliştirilen DataDot, ilk etapta pazar yerlerinde yer alan satıcılara ulaşmayı hedefliyor. E-ticaret ekiplerinin manuel olarak yaptıkları kontrolleri ve manuel yapmalarının mümkün olmadığı ölçümlemeleri sunan ve otomatikleştiren Datadot, yüzlerce ürün sayfasını düzenli aralıklarla inceleyip bulunurluk, aranma payı, müşteri yorumu, buy box kaybı gibi performans kriterlerinin analizlerini çıkarıp anlık uyarı sistemi ile ekiplere ekran başında olmadıkları zamanlarda da hızlı müdahale imkanı sunuyor.

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

 

 

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

YouTube’da Hızla Yükselmenizi Sağlayacak Ücretsiz 5 Video Düzenleme Programı

Daha Az Parayla Daha İyi Yaşamak: Tasarruf İçin İnanılmaz 13 İpucu

Etkili Ekip Çalışması İçin 6 Tavsiye

50-30-20 kuralı: Para Biriktirmenin En Kolay Yolu

Sivil Toplum Kuruluşları: Etkili bir CV için ipuçları ve STK’lerin önemi

İngilizce Essay Yazarken Hatalarınızı Size Gösteren 5 Site

Online Sertifika Eğitimleri Alabileceğiniz 5 Site

İngilizce Okuma Yapabileceğiniz 5 Faydalı Site

Yurt Dışında İş Bulmak İsteyenler, Bu 5 Site Tam Size Göre!

CV’nizi (Özgeçmişinizi) Özenle Hazırlayabileceğiniz 5 Site

 

Sosyal Medya Hesaplarımız

LinkedIn

Twitter

Instagram

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.