//

ÜNLÜ & Co’dan Yeni Fintech Girişimi; Piapiri

Piapiri

Hem Türkiye’de hem de yurt dışında yatırım uygulamaları konusunda çok sayıda alternatif bulunmakta. Yatırım hizmetleri ve varlık yönetimi grubu ÜNLÜ & Co, bu alternatiflerden biri olan Piapiri uygulamasını geliştirdi.

Piapiri nedir?

Piapiri

Kullanıcılarına ücretsiz Hisse Senetleri, Vadeli İşlem Sözleşmeleri, Varantlar, Yatırım Fonları, Döviz Kuru/Parite ve kripto para verilerini anlık fiyatlarla tek ekranda sunan Piapiri, tüm fon detaylarına ulaşmanızı da sağlıyor. Piapiri, hisse senetlerine, vadeli işlem sözleşmelerine, opsiyonlara ve yatırım fonlarına yatırım yapmanızı sağlıyor.

Piapiri, yatırım sepetleri, robotik alım satım sinyalleri ve sektör uzmanlarının raporlarını içeren dijital bir yatırım ekosistemi sağlamak amacıyla oluşturuldu. Aynı zamanda bir yatırım danışmanı olarak da hizmet vermeyi amaçlıyor. Piapiri, yatırım sepetleri, robotik alım satım sinyalleri ve sektör uzmanlarının raporlarını içeren dijital bir yatırım ekosistemi sağlamak amacıyla hizmet sunuyor. Ayrıca bir yatırım danışmanı olarak da hizmet veriyor.

Piapiri’de üyelik nasıl alınıyor?

Piapiri

Piapiri, kapsamlı bir üyelik sürecine ve hem iOS hem de Android platformları için uygulama desteğine sahip. Piapiri hesabınızı görüntülü arama yoluyla da açabilirsiniz.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.