/

Ultimate Fighting Championship, Chiliz İle İş Birliği Yapıyor!

Ultimate Fighting Championship’i (UFC) çeşitli dövüş sporlarını bünyesinde barındırmasından ve birçok insanın ona olan tutkusundan tanıyoruz. Şimdi ise Ultimate Fighting Championship, yeni bir iş birliği ile gündeme gelerek kendini tanımayanlara da tanıtıyor.

Ultimate Fighting Championship, CHZ İle Kendi Taraftar Tokenlarını Piyasaya Sürüyor!

Spor ve eğlence endüstrileri için önde gelen bir blockchain sağlayıcısı olan Chiliz adı ile bildiğimiz CHZ coin ile iş birliği yaparak kendi blockchain tabanlı taraftar tokenlarını piyasaya sürdüğünü açıkladı. Socios ve Chiliz’in çıkardığı diğer taraftar tokenları gibi, UFC de taraftarlarına özel olarak çıkaracak tokenleri de özel içeriğe erişim, VIP ödüller, özel promosyonlar, AR özellikli özellikler, sohbet forumları, oyunlar ve yarışmalar gibi yeni taraftar ve hayran katılımını artırmak ve buna teşvik etmek için token tasarlıyor.

Ultimate Fighting Championship, kendi sitesinden yaptığı açıklamada çıkacak olan tokenların 20 milyon arza sahip olacağını ve haziran ayında Socios.com’da piyasaya sürüleceğinin planlandığını söyledi.

Ayrıca Chiliz’in ne kadar güçlü olduğunu Avrupa futbol devleri FC Barcelona, ​​Paris Saint-Germain, AC Milan ve Manchester City dahil olmak üzere Taraftar Tokenlarını başlatmak için Chiliz ile ortaklık kuran 26 büyük spor tesisine sahip güçlü bir ağa katıldığını da belirtti.

UFC’nin global tüketici ürünleri başkan yardımcısı Tracey Bleczinski, “UFC’nin dünya çapında 625 milyondan fazla taraftarı var. Tokenların bu kişileri UFC’ye yaklaştırmak ve aynı zamanda spora olan tutkularını ödüllendiren özgün bir ürün aracılığıyla onlarla bağlantı kurmak için benzersiz bir yol.” açıklamalarında bulundu.

Chiliz ve Socios CEO’su Alexandre Dreyfus ise kendi Twitter hesabından yaptığı paylaşımla UFC token’larının başka hiçbir yerde ön satış yapılmadan yalnızca Socios uygulamasında kullanılabileceğini söyledi.

UFC ve CHZ Arasında Geçtiğimiz Yılda Bir İş Birliği Daha!

Ultimate Fighting Championship ve Chiliz geçtiğimiz yılda da bir iş birliği yapmıştı. Bu ikili arasında ilk defa yapılan bu iş birliğinde UFC’yi destekleyen taraftarların deneyimler ve ödüller için CHZ’yi kullanmalarına izin vermişti. UFC’nin Chiliz dışında da kripto para konusunda farklı adımlar da atıyor. Şirket geçtiğimiz mart ayında kripto ile çalışan online spor kitabı Stake.com ile de özel bir ortaklık yapmıştı.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

13 Soruda Zeynep Dereli ve Tink

MASAK Kripto Varlık Hizmet Sağlayıcı Rehberi Yayınladı

Alesta Yatırım ve Geometri Melek Yatırım Ağı’ndan $50K Yatırım

Sony İle Discord İşbirliği Geliyor!

Paradigma Kayması Zirvesi 6-7 Mayıs Tarihlerinde Sizleri Bekliyor

Veganzone İlk Yatırımını Focus Global Project’den Aldı!

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.