Ücretsiz Olarak Kitap ve Makale İndirebileceğiniz 5 Site

Ücretsiz Bir Şekilde İstediğiniz Kadar Kitap ve Makale İndirebileceğiniz 5 Ücretsiz İnternet Sitesi

Bazen pdf şeklinde indirmemiz gereken ve istediğimiz an ulaşamadığımız kitap veya makaleler oluyor. Yazacağımız tez yazısı için, bir konuda araştırma yapmak için… Ya da elektronik ortamda bir şeyler okumaktan keyif alıyor olabilirsiniz. Bu kitap veya makaleleri ücretsiz bir şekilde indirebilmeniz için sizlere 5 tane yararlı internet sitesi ile geldik. Umarız faydalı olur. Keyifli okumalar…

1) Open Culture

ücretsiz

Bu sitede bulabileceğiniz binlerce ücretsiz kitap ve makale bulunuyor. Fakat sadece bununla da kalmıyor ücretsiz makale ve kitap dışında ücretsiz çevrimiçi kurslar, dil dersleri, sesli kitaplar, müzikler ve filmler bulabileceğiniz mükemmel bir site.

Siteye girdiğinizde arama kısmından aradığınız kitap veya makaleyi arattığınızda binlerce sonuç çıkıyor. Ayrıca kategorilere de göz atabilirsiniz.

Dilerseniz Open Culture internet sitesini buradan ziyaret edebilirsiniz.

2) Free-Ebooks

Ücretsiz bir şekilde 5 tane makale ve kitap indirmek isteyenler bu site tam size göre. Siteye girdiğiniz anda istediğiniz yazarı veya başlığı arama çubuğuna giriyorsunuz. Ya da kategoriler kısmından ilginizi çeken kategoriye de gidebilirsiniz. Binlerce pdf burada sizleri bekliyor.

Dilerseniz Free-Ebooks internet sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

3) Internet Archive Books

Bu site de diğerleri gibi ücretsiz kitap ve makale indirebileceğiniz en faydalı sitelerden biri. Kitap ve makale yanında ücretsiz film, yazılım ve müzik de bulabilirsiniz. Ayrıca baskısı tükenmiş bir ürün arıyorsanız bu site tam size göre.

Dilerseniz Internet Archive Books internet sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

4) Academia

Binlerce makale ve kitabı ücretsiz bir şekilde indirebileceğiniz bir site Academia. Bu sitede 40 milyondan fazla, akademisyen ve araştırmacılar tarafından yazılan makale ve kitaplar bulunuyor. Siteye üye olmak ücretsiz.

Dilerseniz Academia internet sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

5) Pdf Drive

 

70 milyondan fazla e-book’a ücretsiz bir şekilde ulaşabileceğiniz bu sitede rahatsız edici reklamlar veya indirme sınırı yok. Türkçe içerik de bu sitede oldukça fazla.

Dilerseniz Pdf Drive internet sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Linkedin hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer Kişisel Gelişim Yazılarımız İçin Buraya Tıklayınız

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.