//

Ubie, 19 Milyon Dolar Yatırım Aldı!

Ubie

Ubie, 19 milyon dolar yatırım aldı!

Ubie’deki son gelişmeler

Ubie

Ubie Nisan ayında, AI semptom kontrol uygulamasıyla ABD pazarına açıldığını duyurmuştu. Uygulama, yerel hastalık eğilimlerini ve diğer bölgesel özellikleri dikkate alan özelleştirilmiş yapay zeka algoritmalarıyla birlikte geliyor. İlk C Serisi turunun ardından şirket, elde ettiği geliri Ekim ayında New York’ta yerel bir yan kuruluş kurmak için kullandı. New York, Singapur’un ardından şirketin ikinci denizaşırı lokasyonu oldu. Bu arada şirket kısa bir süre önce Blackstone Group Japonya’nın başkanı ve temsilci direktörü Ryusuke Shigetomi’yi yönetim kuruluna dış direktör olarak atadı.

Yatırım detayları

Ubie

Japon sağlık teknolojisi girişimi Ubie 19 milyon dolar yatırım aldı! Yatırım turuna Sogo Medical Co., AAIC Investment, Japan Impact Investment II Limited Partnership, Rakuten Capital, Shoko Chukin Bank, Japan Finance Corporation ve Mizuho Bank katıldı. Ağustos ayındaki ilk C Serisi turunda alınan 26 milyon dolara eklenen bu rakamla birlikte toplam yatırım 45 milyon dolara ulaştı. Şirket bugüne kadar 76 milyon dolar fon aldı. Bir basın açıklamasına göre, yeni yatırım şirketin Amerika Birleşik Devletleri’ndeki büyümesini ve varlığını hızlandırmak için kullanılacak.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.