Twitter Kullanıcılarına Bahşiş Özelliğini Duyurdu

Twitter mayıs ayında kullanıma sunduğu Spaces özelliği ile kendine yeni bir özellik daha eklemişti. Ağustos ayında ise gelen yenilikle bu odalar sayesinde bazı şartlar altında insanlar para kazanabiliyordu.

Bugün yapılan açıklamaya göre  Twitter ‘Tips’ özelliğini devreye sokarak kullanıcılarına yeni bir kazanç kapısı açmış bulundu. 

Sadece iOS kullanıcıları için aktif olan özellik sayesinde Twitter kullanıcıları artık severek takip ettiği kişileri desteklemek için bahşiş gönderebilecek. Bahşiş istenirse kripto para şeklinde ve birçok farklı uygulama üzerinden transfer edilebilecek. Twitter insanlara para kazandırmak dışında bu özellikle sosyal sorumluluk kampanyaları için bağış toplayabilecek.

twitter

Yorumlarına bayıldığınız favori hesabına bahşiş vermek, yeni ortaya çıkan bir komedi yazarına biraz sevgi göndermek, küçük bir işletme sahibine zor bir zamanda yardım etmek veya önemli bir amaca katkıda bulunmak için Twitter’da Tips’i kullanabilirsiniz.

Takip et butonunun yanında bulunan para ikonuna tıklandıktan sonra Twitter’ın istediğiniz kullanıcıya parayı aktarabilmek için çalıştığı platformları (Bandcamp,Cash App,Chipper,Patreon,Razorpay ,Wealthsimple Cash,Venmo,GoFundMe ve PicPay) göreceksiniz. Ardından tercih ettiğiniz cash app’e yönlendirilecek ve işlemlere ordan devam edebileceksiniz. Twitter’ın açıklamasına göre bu bahşişlerden bir kesinti yapılmayacak. Türkiye’den desteklemek için şuan yalnızca Patreon uygulamasını kullanabilirsiniz. Diğer servisler üzerinden bahşiş gönderimi yapmanız şimdilik mümkün değil.

 

twitter

 

Bugünden itibaren, en sevdiğiniz kişileri Bahşişler ile destekleyebilirsiniz. Şimdi iOS’ta, yakında Android’de.

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

Diğer Yazılarımız İçin:

FOTOĞRAFTAKİ YAZILARI METNE DÖNÜŞTÜREN 3 UYGULAMA

Twitter Yeni Özelliğini Türkiye’de Test Ediyor!

Twitter’dan iOS Kullanıcılarına Para Kazandıracak Bir Yenilik: Twitter Spaces Özelliği

PowerPoint Yerine Kullanabileceğiniz 5 Sunum Hazırlama Platformu

Microsoft Parolalara Veda Ediyor

WhatsApp Fotoğrafları Sticker Yapma Özelliği Üzerinde Çalışıyor

SWOT Analizinin Hayatımıza Uygulanması Mümkün mü?

Sosyal Medya Hesaplarımız

LinkedIn

Twitter

Instagram

 

 

Ayça Doğan

Gezmeyi, hayal kurmayı, yeni kültürleri ve dilleri öğrenmeyi seven bir üniversite öğrencisiyim. Okumak ve devamlı araştırarak kendime bir şeyler katmak ve bunları insanlarla paylaşmak beni ben yapan temel yapı taşlarından.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.