Twitter Blue Özelliklerine Bir Yenisi Daha Eklendi!

18 Mayıs Perşembe Neler Oldu? 📢

Twitter Blue, özelliklerine bir yenisi daha ekledi!

60 Dakikalık Videolar

Twitter Blue

Elon Musk, Twitter’ın başına geçtikten sonra, şirketin platformu video yaratıcıları için daha cazip hale getirmek için çalıştığının sözünü vermişti. Bugün Twitter, Twitter Blue sayfasını güncelleyerek abonelerin artık web’den 1080p çözünürlükte ve 2GB dosya boyutunda 60 dakika uzunluğunda videolar yükleyebileceğini duyurdu.

Video yükleme sınırının artırılmasının yanı sıra, aboneler yanıtlarda da öncelik kazanacak. Şirket, kullanıcıların mavi onaylı hesaplardan gelen yanıtların diğer yanıtlara göre daha yukarıda olacağını da söyledi. Bu, ücretli hesapların yanıtlarını diğer yanıtlardan önce göreceğiniz anlamına geliyor.

Twitter Blue Özellikleri

Twitter Blue

Twitter Blue hizmeti, mevcut Twitter deneyiminize çeşitli özellikler ekleyen ücretli bir uygulamadır. Ücretli hizmete kaydolarak bu özelliklere ve daha fazlasına erişebilirsiniz. Twitter Blue’nun özellikleri ise şu şekilde sıralanabilir;

  • Tweet düzenleme,
  • Tweet geri alma,
  • Mavi tik ile onaylanmış hesap görünümü,
  • Yer işaretleri klasörleri,
  • Özel uygulama simgeleri,
  • Gezintiyi kişiselleştirme,
  • Temalar,
  • Popüler makaleler,
  • Okuyucu.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.