//

Twiser, 20 Milyon Dolar Değerleme Üzerinden Yatırım Aldı!

Twiser

Twiser, 20 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı!

Yatırım detayları

Twiser

Söz konusu yatırım ABD merkezli bir şirket olan Plug and Play Tech Center tarafından yapıldı.

Yapay zeka destekli bir performans yönetim sistemi olan yeni finansman sağladığını açıkladı.

Twiser tarafından verilen bilgiye göre, işletme 20 milyon dolar değerleme üzerinden fon elde etti. Söz konusu yatırım ABD’deki Plug and Play Tech Center tarafından yapıldı.

Twiser ne yapıyor?

Twiser

Büyük bir büyüme kaydeden ve bugün 25 ülkede 12 farklı sektörde 60 binden fazla müşteriye hizmet veren Twiser, çalışanlar ve işverenler arasındaki görünmez uçurumu kapatarak iş stratejilerini tüm organizasyona yaymak istiyor.

Twiser’ın müşterileri arasında Boyner, CMS, Hayat Holding, Insider, MESS, Sahibinden, Yapı Kredi ve Yıldız Holding gibi önemli markalar yer alıyor.

Twiser’ın çözümlerini kullanan şirketler, yönetici-çalışan iletişiminde %85’e varan iyileşme, hedef sisteminde %100’e varan katılım ve performans ve yönetim aracından 20 kat daha fazla yararlanma gibi avantajlardan faydalanıyor.

Plug and Play Tech Center ortaklarından Alireza Mansour, Twiser’ın yolculuğuna katılmaktan heyecan duyduklarını belirterek, şirketin geliştirdiği çözümlerin pazarlama, müşteri ilişkileri ve çalışan performansı arasında güçlü bir köprü kurduğunu vurguladı. Plug and Play Tech Center, portföyünde 1 milyar dolar değerlemeyi aşarak unicorn statüsüne ulaşmış 30 şirkete ev sahipliği yapıyor.

Twiser CEO’su Ongun Demirler, Google, Apple ve Dropbox gibi yatırımlarıyla tanınan Plug and Play Tech Center’ın yatırım portföyüne katılma fırsatı buldukları için heyecan duyduklarını ve bu yatırımı uluslararası pazarlardaki varlıklarını güçlendirmek için kullanacaklarını belirtti.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.