/

TÜSİAD Dönüşümü Başlat! İş Fikri Yarışması 27 Nisan’a Kadar Devam Ediyor

TUSİAD

2011 yılından beri Türkiye’nin en kapsamlı erken aşama girişimcilik programı olan Bu Gençlikte İŞ Var!’ı düzenleyen TÜSİAD, benim fikrim iş yapar! diyen 18-30 yaş arası tüm gençleri ekiplerini kurup “Dönüşümü Başlat! İş Fikri Yarışması”na katılmaya davet ediyor. 27 Nisan 2023 tarihine kadar açık olacak yarışmada, bu yıl genel kategorinin yanı sıra afet kaynaklı sorunların çözümüne yönelik iş fikirleri ayrı bir başlık altında değerlendirilecek.

TÜSİAD, Türkiye’nin küresel ölçekte güçlü ve rekabetçi bir girişimcilik ekosistemine kavuşması yönünde yürüttüğü kapsamlı çalışmalarla gençleri desteklemeye devam ediyor. 2011 yılından beri düzenlenen ve Türkiye’nin 81 ilinden başvuru alan TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! Girişimcilik Programı, her sene on binlerce gencin hayatına dokunuyor. Bu yıl İş Bankası’nın ana sponsorluğunda gerçekleşen programın ilk çağrı dönemi Dönüşümü Başlat! İş Fikri Yarışması ile 14 Mart’ta başladı. Girişimciliğe adım atmak isteyen gençlere yönelik düzenlenen iş fikri yarışmasına başvurular 27 Nisan Perşembe gününe kadar devam edecek.

Yarışmaya 18-30 yaşları arasındaki tüm gençler 2 ila 5 kişilik ekipler kurarak, yenilikçi iş fikirleri ile başvurabilecek. Yapılacak değerlendirme sonucunda seçilen 50 ekibe TÜSİAD Dönüşümü Başlat! platformu üzerinden dijital eğitim ve mentorluk desteği sağlanacak. İş fikri yarışmasında genel başvuruların yanı sıra bu sene “afet kaynaklı sorunların çözümüne yönelik” yenilikçi fikirler ayrı bir başlık altında değerlendirilecek. Dereceye giren ekipler ise fikirlerini geliştirme sürecinde TÜSİAD’ın geniş networkü ve iş geliştirme desteklerinden yararlanacak.

TUSİAD

İş Bankası’nın ana sponsor, Anadolu Efes, BASF Türk, Destek Patent ve Mazars Denge’nin gümüş sponsor, Paribu Hub’ın ise bronz sponsor olarak desteklediği program hakkında ayrıntılı bilgiye www.bugenclikteisvar.com internet sayfasından ve programın sosyal medya hesaplarından ulaşabilirsiniz.

https://www.linkedin.com/company/17918160/
www.instagram.com/bugenclikteisvar
www.facebook.com/BuGenclikteIsVar
www.twitter.com/genclikteisvar
https://www.youtube.com/c/tusiadbugenclikteisvar
Bilgi için: Ceylan Naza – [email protected]

TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! Girişimcilik Programı Hakkında

TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! gençlere ve erken aşama girişimcilere farkındalık, iş fikri, şirketleşme ve büyüme aşamalarına özel olarak kurgulanmış eğitim, mentorluk ve iş dünyası ile etkileşim desteği sağlayan kapsamlı bir girişimcilik programıdır. 2011 yılından beri düzenlenmekte olan TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var!’a bugüne kadar Türkiye’nin 81 ilinden ve dünyanın 19 ülkesinden 25 bine yakın genç girişimci adayı başvuru yapmıştır. 100 bini aşkın genç ise program kapsamında düzenlenen farkındalık etkinliklerine katılmıştır. Zaman içinde girişimci reflekslerle yenilenen ve gençlerin ihtiyaçlarına göre kurgulanan TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var!, eğitimde fırsat eşitliğini desteklemek amacıyla 2022 yılının ilk çeyreğinde dijital eğitim ve mentorluk platformu Dönüşümü Başlat!’ı girişimcilerin kullanımına sunmuştur.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır.

En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir.

Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer Zoom Haberleri  Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Eray Avcı

Kendimi arıyorum, yoldayım, tadını çıkarıyorum

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.