Türkler Kripto Kazandıran MMORPG Oyunu Geliştirdi!

MMORPG

Türk Oyun Şirketi Roko Game’den Kazandıran MMORPG Oyunu: Rise Online World

Girişimciler Mehmet Kurtoğlu ve Sebahattin Akay tarafından 2017 yılında kurulan başarılı oyun şirketi Roko Game’in 25 kişilik ekibiyle 5 yıllık bir geliştirme süreci sonunda ortaya çıkardığı MMORPG türü ilk oyunu Rise Online World 15 Nisan günü erişime açılıyor. Dünyada milyonlarca oyun tutkununun beğeniyle oynadığı bir tür olan MMORPG alanında oldukça iddialı olan Rise Online World, Türkiye’den başlatacağı heyecan fırtınasını Latin Amerika ve Avrupa ülkeleri başta olmak üzere tüm dünyaya taşımayı hedefliyor.

Unreal Engine 4 oyun motoru üzerinde birçok dinamiğin farklılaştırılmasıyla geliştirilen Rise Online World, bu biçimde multi player özelliğine sahip hale getirildi. Türkiye’de Unreal Engine 4 oyun motoru kullanılarak bu seviyede yapılan ilk MMORPG oyun olan Rise Online World, benzerlerine göre Play2 Earn içeriklerini barındırması ve Pay 2 Win olmaması yönüyle de farklılaşıyor.

MMORPG

MMORPG

Oyuncular hem oyunun hem de kripto para kazanmanın keyfini yaşayacak!

Daha adil ve iyi yönetilen eğlenceli bir MMORPG modeli vadeden Roko Game, bu yaklaşımı oyunda  Blockchain modellerini kullanarak destekliyor. Oyuncular oyun oynayarak gerçek dünyada da değeri olan ROCO Token kazanabiliyorlar ve ROCO Token ile NFT Marketplace’den alışveriş yapabiliyorlar.

Oyunun genel akışına bakıldığında, Rise Online World’te Protean ve Lunaskar olmak üzere iki ırk ve dört sınıf bulunuyor. İstediğiniz ırk ve sınıf ile oyuna başlayıp, zamanla geliştirdiğiniz kendinize ait bir karaktere sahip oluyorsunuz. Geliştirdiğiniz karakter veya karakterlerle çeşitli oyun içi etkinlik, turnuva ve savaşlara katılabiliyorsunuz. Aynı zamanda bu etkinlik ve turnuvalardan kripto para ödülü ROCO kazanabiliyorsunuz. Oyun severlerin ücretsiz olarak erişebileceği Rise Online World’ün oyun stüdyosu tarafındaki gelir modelini ise NFT Marketplace üzerindeki satışlar ve oyun platformunda satılan eşyalar oluşturuyor.

Siz de başarılı Türk oyun stüdyosu Roko Game’in büyük emeklerle geliştirdiği ve yüksek bir oyun deneyimi sunan Rise Online World’ü merak ediyorsanız, oynadıkça gelir de kazanmak istiyorsanız https://www.riseonlineworld.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

MMORPG

MMORPG

 

 

*Bültenden Düzenlenmiştir

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.