TÜRKİYE’NİN DEV İSİMLERİ ODTÜ’DE BULUŞTU

ODTÜ Genç Girişimciler Topluluğu’nun organize ettiği 7. Kristal Ağaç Ödül Töreni’nde 10 sektörün kazanan adayları Kristal Ağaç ödüllerinin sahibi oldu. ODTÜ’lü öğrencilerin oylarıyla seçilen dev isimler geceye damga vurdu. Sunuculuğunu başarılı oyuncu Gözde Kansu’nun yaptığı törende çok keyifli dakikalar da yaşandı.

Fazıl Say, Gözde Kansu, Mehmet Ali Nuroğlu ve Kaan Sekban başta olmak üzere Türkiye’nin dev isimleri ve Yemeksepeti, Getir, Trendyol ve Gain gibi son yılların yükselen yıldızları ODTÜ’de buluştu.

Sizlere ODTÜ Kristal Ağaç Töreni’nin nasıl bir etkinlik olduğunu, program akışını ve detaylarını bir önceki 7. Kristal Ağaç Ödül Töreni Heyecanı Başladı! başlıklı yazımızda anlatmıştık. Dilerseniz bir göz atabilirsiniz. Şimdi sıra programın kazananları ve program değer katan olayları anlatmakta! Hazırsanız başlayalım. Keyifli okumalar…

5 YILDIR KRİSTAL AĞAÇ ÖDÜL TÖRENİ’Nİ HEM SUNDU HEM ÖDÜL ALDI!

5 yıldır törenin sunuculuğunu üstlenen başarılı oyuncu Gözde Kansu bu sene de geleneği bozmadı. “Yılın Sunucusu” ödülüne layık görülen Kansu “Artık ben de ODTÜ’lü sayılırım!” dedi. Tören boyunca tüm gözleri üzerinde toplayan oyuncu Türkiye’nin zirvelerini takdim etti.

“ODTÜ’DEN BAŞKASI GETİREMEZDİ”

Son yılların en çok konuşulan isimlerinden biri olan Kaan Sekban gecenin en çok konuşulanları arasındaydı. İş yerinde mobinge uğrayan insanların yaşadıklarını kara mizahla ekranlara taşıyan Kaan Sekban son zamanlarda “Alt Tarafı Bi’ Talk Show” programıyla adını sıkça duyurmayı başardı. “Bu havada beni ODTÜ’den başkası getiremezdi!” diyen Sekban, renkli sohbeti ve eğlenceli tavırlarıyla salonu kırıp geçirdi. Kristal Ağaç ödülüne kavuşan ünlü komedyen salondan mutlu ayrıldı.

FAZIL SAY: SİZE OLAN SAYGIM SONSUZ!

Yaşam Boyu Onur Ödülü’ne layık görülen Fazıl Say duygusal konuştu. Bu ülkenin mutlu bir geleceğe kavuşması için hepimiz hep beraber bir şeyler yapmalıyız. Doğayı korumalıyız, kadın haklarını korumalıyız, kültür sanatta adımlar atmalıyız, devrimler yapmalıyız. Gençlere daha güneşli bir gelecek bırakmalıyız diye düşünüyoruz, dedi. “Bu ödülle beni çok onurlandırdınız, çok mutlu ettiniz. Çünkü size olan saygım, sevgim sonsuz. ODTÜ ailesi her zaman yüreğimizdedir” sözleriyle salondan uzun süren alkışlar aldı.

Ödül törenini, ODTÜ Genç Girişimciler Topluluğu YouTube kanalından izleyebilirsiniz: 7. Kristal Ağaç Ödül Töreni

İşte binlerce ODTÜ’lü öğrenci tarafından seçilen Kristal Ağaç Ödüllerinin Kazanları:

Yaşam Boyu Onur Ödülü: Fazıl Say

Yılın Sunucusu Ödülü: Gözde Kansu

Yılın Girişimci Komedyeni: Kaan Sekban

E-ticaret Sektörü Yılın Girişimi: Trendyol

Gıda Sektörü Yılın Girişimi: Anadolu Efes

Medya Sektörü Yılın Girişimi: Gain

Oyun Sektörü Yılın Girişimi: Taleworlds

Hızlı Ticaret Sektörü Yılın Girişimi: Yemeksepeti

Küresel Farkındalık ve Sosyal Sorumluluk Sektörü Yılın Girişimi: Ahbap

Yılın ODTÜ’lü Girişimi: Udemy

Yatırımcı Platformu Sektörü Yılın Girişimi: BTM (Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi)

Yazılım Sektörü Sektörü Yılın Girişimi: İyzico

İnovasyon Sektörü Sektörü Yılın Girişimi: Wewalk

Kripto Para/Blockchain Sektörü Yılın Girişimi: Omlira

Bir sonraki ODTÜ Kristal Ağaç Ödül Töreni’nde buluşmak üzere!

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri İnstagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Linkedin hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer Başarı Hikayelerimiz

Domino’s Pizza’nın Başarı Hikayesi

Cem Bölükbaşı’nın Başarı Hikayesi

Warren Buffett’in Başarı Hikayesi

Pixar Animations Başarı Hikayesi ve 22 Kuralı

Eric Yuan, Zoom’u Hayatımıza Katan Adam

Guccio Gucci, 1921 Yılında Kurulan Markanın Hikayesi

DC Comics’in 1934 Yılında Başlayan Hikayesi

Marvel Comics’in 1939 Yılında Başlayan Hikayesi

Airbnb’nin Başarı Hikayesi

Soichiro Honda’nın Başarı Hikayesi

Serra Taş

Müzikten, spordan ve gezmekten keyif alan bir üniversite öğrencisiyim. Her gün yeni bilgiler keşfedip bu bilgileri paylaşmak, farkındalık yaratmak, insanların hayatlarına biraz olsun iyi bir şekilde dokunabilmek ise beni ben yapan motive kaynaklarım.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.