Türkiye’nin En Uzun Menzilli Elektrikli Scooter’ı

elektrikli scooter

Artan otomobil fiyatları ve çevre kirliliğine duyulan endişe ile birlikte elektrikli scooterlar bireysel ulaşım aracı dikkat çekiyor. Almanya ve Avusturya’da Ar-Ge’si yapılarak Çin’de üretimi gerçekleştirilen Horwin marka scooterın EK3 modeli, tek ve çift bataryalı paketi ile Türkiye’nin en uzun menzillini vaat ediyor.

scooter

 

Benzin zammı ile birlikte cep dostu araçların ilgi görmeye başladığı bir gerçek. Bu düşünceye çevre koruma bilinci de eklendiğinde markaların yatırımlarını çevre dostu, ekonomik ulaşım araçlarına yönelteceğini söylemek mümkün.

 

Gelecek Elektrikli Araçlarda

Almanya’da düzenlenen dünyanın en prestijli tasarım ödüllerinden biri olan, Red Dot Tasarım ödüllü Horwin markasının elektrikli scooter olma özelliği taşıyan EK3 modeli, Nisan 2022’de ürünün Türkiye temsilcisi İsotlar Motor’un gerçekleştireceği lansmanla birlikte kullanıcıların beğenisine sunulacak.

horwin

 

Ekonomik ve çevreye duyarlı yeni nesil elektrikli araçların gelecek dönemlerde gündelik hayatımızda daha çok yer bulacağını vurgulayan İsotlar Motor Motosiklet Operasyonları Direktörü Ali Erokan Karakoç, “Dünyanın lider motosikletlerini Türkiye’de temsil eden bir marka İsotlar Motor olarak, Avrupa ülkelerinde çevre dostu kullanıcılar tarafından yoğun ilgi gören, tarzı ile birçok farklı kesimin dikkatini çekeceğine inandığımız, Horwin EK3 Elektrikli Scooterını Nisan 2022’de Türkiye’de satışa sunacak olmanın haklı gururunu taşıyoruz. Elektrikli scooter kullanıcılarına daha uzun kullanım imkanı sunmak adına çift bataryalı paketi ile satışa sunulacak olan modelin bataryaları, rakiplerine oranla 4 saat gibi bir sürede fullenebiliyor olacak.

Hacimli duruşuyla kullanıcısına konfor vaad eden Horwin EK3 modeli ile birlikte ekonomik versiyonu olarak sunulan EK1’in de çarpıcı renkleriyle tercih sebebi olacağına eminiz” dedi.

elektrikli scooter

 

Herkes İçin Elektrikli Araç

Almanya’da tasarım ödülüne layık görülen Horwin EK3’ün, dikkat çeken ön paneli ve uzaktan kumandası sayesinde herkes tarafından kullanılabileceğini ifade eden Karakoç, “Tek ve çift bataryalı paketi, hızlı şarj modeli, uzaktan kumandası, basit-anlaşılır ön paneli ve alarm sistemi ile Horwin EK3’ün elektrikli scooter severlere konforlu ve güvenli bir sürüş keyfi sunacağına eminiz.” diyerek sözlerine son verirken, agresif ve çevre dostu duruşuyla fark yaratmaya hazırlanan Horwin CR6 modelinin Yaz aylarına doğru Türkiye pazarına giriş yapacağının müjdesini verdi.

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri İnstagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Linkedin hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.