//

Treecard, 22 Milyon Euro Yatırım Aldı!

Treecard

Treecard, 22 milyon euro yatırım aldı!

Treecard ne yapıyor?

Treecard

Londra merkezli Treecard, daha sürdürülebilir ve iklim dostu yaşam tarzlarını teşvik etmeye yönelik yaklaşımı için 22 milyon euro yatırım aldı. Fintech, Berlin merkezli Ecosia ile yaptığı ortaklık aracılığıyla ahşap banka kartıyla yapılan her alışverişte insanların ağaç dikmesine olanak tanıyor. Londra merkezli Treecard, sürdürülebilir finansal çözümlere öncülük etmeyi amaçlayan yeşil bir fintech girişimi. Girişim, dünyayı daha sürdürülebilir hale getirme vizyonu için yeni bir yatırım aldı ve daha da büyümeye hazırlanıyor.

Yatırım detayları

Treecard

Valar Ventures liderliğindeki A Serisi finansman turunda 22 milyon euro yatırım alındı. World Fund da önceki yatırımcılar EQT Ventures, Seedcamp ve Episode 1’in yanı sıra melek yatırımcılar Dylan Field (Figma) ve Josh Browder (DoNotPay) ile birlikte tura katıldı. Treecard bu fonu, 2023’teki resmi lansman öncesinde ürünü geliştirmeye devam etmenin yanı sıra, neredeyse iki katına çıkma hedefiyle ekibi büyütmek için kullanacak.

Treecard’ın kurucu ortağı ve CEO’su Jamie Cox ise şunları söyledi:

“Hayatımızı daha sürdürülebilir hale getirebilecek bir düğme olsaydı, insanların buna basacağına her zaman inandık. Daha sürdürülebilir olmak için acil bir ihtiyaç var ancak çoğu zaman insanlar nereden başlayacaklarını bilmiyor. Treecard bu desteği sağlamak için burada! İnsanların finansal yaşamlarında daha sürdürülebilir olmalarına yardımcı olarak, satın alımlarla ağaç dikilmesini sağlıyoruz. Bu sayede, insanların karbon ayak izlerini azaltmalarını her zamankinden daha kolay hale getiriyoruz, böylece daha fazla insanın bu yolculuğu benimsemesine yardımcı olabileceğimizi düşünüyoruz. Dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca insan için bu uygulamayı oluşturmaya çalışırken Valar Ventures ve World Fund’ın desteğini almaktan heyecan duyuyoruz.”

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.