//

TPayment Enterprise: Yeni Nesil Kurumsal Çözümler

TPayment Enterprise: Yeni Nesil Kurumsal Çözümler

Freelance olarak çalışıyorsunuz ve şirket kurmadan fatura kesmenin bir yolunu arıyorsunuz çünkü şirket kurmak hem maliyetli hem de daha fazla iş takibi gerektiren zorlu bir süreç. Freelance çalışanların yasal mevzuata uygun olarak fatura kesebilmelerini ve ödemelerini güvenli bir şekilde almalarını sağlayabilmek için TPayment var.

TPayment Enterprise: Yeni Nesil Kurumsal Çözümler

 

Geleceğin kolay ödeme platformu olan TPayment, freelance olarak çalışan herkes için yasal mevzuata uygun olarak fatura kesebilme imkanı sunarak yola çıktı. Müşterilerinize fatura kesebilmek için ekstra masraf kalemi oluşturarak şirket kurmanıza ya da faturasız çalışarak risk almanıza gerek yok. TPayment ile yasal mevzuata uygun olarak hızlı ve kolay bir şekilde şirket kurmadan fatura kesebilir ve ödemelerinizi TPayment üzerinden güvenli bir şekilde alabilirsiniz. Hem de en düşük maliyetle!

TPayment sadece yerel para biriminde değil aynı zamanda diğer döviz kurlarında da fatura kesebilme imkanı sunuyor. Ayrıca TPayment ile ödeme almak da çok kolay. Faturanızın müşterinize ulaşmasından sonra müşteriniz ödemeyi yapar ve ödemeniz bekletilmeden, anında hesabınıza aktarılır.

TPayment sistemi sürekli geliştirilen, yasal mevzuatı ve güncellemeleri takip eden bir sistem olarak tasarlandı. Freelance içerik yazarları, influencerlar, web tasarımcılar, grafik tasarımcılar ve tüm evden çalışanların hayatını kolaylaştıran TPayment artık kurumsal çözümler de sunuyor. TPayment sadece Freelance olarak çalışanların değil şirketler için de geleceğin kolay ödeme platformu.

TPayment Enterprise Wallet

TPayment Enterprise: Yeni Nesil Kurumsal Çözümler

 

Şirketlerin en fazla iş gücü gerektiren ve döngüsel olarak tekrarlanan iş kalemlerinden en önemlisi, her ay yapılması gereken ödemelerdir. Bu yoğun ve hassas iş döngüsünü geleceğin kolay ödeme platformu olan TPayment Enterprise Wallet ile kolaylaştırabilirsiniz.

TPayment Enterprise Wallet, şirketinizin her ay tekrar eden ödemeler döngüsünü kolaylaştırabilmek için tasarlandı. Wallet ile aynı gün içerisinde tüm müşterilerinize, banka fark etmeksizin, limit sınırı olmadan, tek tıkla ve tek seferde toplu olarak ödeme yapabilirsiniz. Wallet ile şirketinize özel olarak oluşturacağınız cüzdanınıza yatırdığınız para ile ister yurt içinde ister yurt dışında tüm bankalara ödeme yapabilir ve aynı şekilde tüm bankalardan ödeme alabilirsiniz. Ödemelerinizi oldukça kolaylaştıracak olan diğer Wallet özelliği ise Wallet sistemine tek bir dosya yükleyerek tüm kişi ya da kurumlara tek bir tıklamayla ödemelerinizi gerçekleştirebilmeniz.

Adım Adım TPayment Enterprise Wallet Kolaylıkları

TPayment Enterprise: Yeni Nesil Kurumsal Çözümler

 

Geleceğin kolay ödeme platformu TPayment Enterprise Wallet, kurumlar için yurt içi ya da yurt dışı bankalar fark etmeksizin, tek tıkla, toplu bir şekilde ödeme yapmanın ve almanın, işlem maliyetlerinden ve zamandan tasarruf etmenin en rahat yolu. Peki işlerinizi kolaylaştırmak için TPayment Enteprise Wallet’ta neler var neler yok?

 

  • Kişi ya da kurumların hesap numaralarını tek tek girerek yapılan uzun işlemler yok.
  • Herhangi bir şekilde yazılım yüklemenize ve sunucuya ihtiyaç yok.
  • Banka sınırlaması yok.
  • Uzun süren, maliyetli entegrasyon süreçleri ve uzun evrak işleri yok.
  • Tek tıkla tüm ödemeler kolaylıkla gerçekleştirilebildiği için zaman tasarrufu var.
  • Limitsiz bir şekilde hem ödeme yapma hem de ödeme alma imkanı var.
  • Maliyet tasarrufu var.
  • Yurt içi ya da yurt dışı tüm bankalara ödeme yapma ve ödeme alma imkanı var.
  • 7 gün 24 saat boyunca canlı destek var.
  • Hemen şimdi TPayment Enterprise Wallet’ı oluşturarak anında ödeme yapma ve ödeme alma imkanınız var.

TPayment Enterprise Kurumlar için Geleceğin Kolay Ödeme Platformu

Şirketlerin döngüsel iş süreçlerinde ödemeler en fazla hassasiyet gösterilmesi gereken iş kollarından. Müşterilere ve tedarikçilere ödeme yapılması, ödemelerden doğan vergi ve stopajların takibi ve ödenmesi, mal ya da hizmet sunulan müşterilerden gelen ödemelerin alınması, takibi, vergi hesaplaması ve tüm bu operasyon yükü hem çok stresli hem de zaman alıcı. İşte tam bu noktada TPayment Enterprise kurumsal hayata yeni bir soluk getiriyor.

TPayment ile Ödeme Süreçleriniz Kontrol Altında

Şirketinizden gerçekleştirdiğiniz her türü ödemeyi, dijital reklam ödemeleri dahil olarak, yasal mevzuata uygun bir şekilde gider olarak gösterebilirsiniz. TPayment Enterprise ile iş yükünü, ödeme ve tahsilat süreçlerini minimuma indirebilir ve maliyetleri azaltabilirsiniz. Şirketinizde operasyonel süreçlerden hem zaman hem de maddi olarak tasarruf edebilir, bütün işlemleri sorunsuzca yönetebilirsiniz.

TPayment Enterprise: Yeni Nesil Kurumsal Çözümler

TPayment Enterprise ile Vergi Tasarrufu Mümkün

Vergi kalemleri şirketler için yasal zorunluluk ve aynı zamanda çok hassas bir şekilde yönetilmesi gereken bir konu. TPayment ile vergi mükellefi olmayan müşterilerinize ya da alt yükleniciniz olan kişilere yaptığınız ödemelerde, stopajdan %20 oranında tasarruf edersiniz ve ek olarak %8 ile %10 arasında kâr elde edersiniz.

Reklam Giderlerinizi Yasal Mevzuata Uygun Olarak Yapın

Kurum olarak mal veya hizmetlerinizi alıcılara yani potansiyel müşterilerinize ulaştırmanın en ideal yolu reklamdır. Özellikle teknoloji çağında ve herkesin cep telefonuna bir tanıtım kadar yakın olduğumuz şu dönemlerde, dijital reklam vermeden tanınmak, büyümek ve yeni müşteriler kazanmak pek mümkün görünmüyor. Peki dijital reklam maliyetlerinizi gider olarak gösteriyor musunuz?

TPayment Enteprise ile dijital reklam giderlerinizi mevzuata uygun bir şekilde kolaylıkla gider olarak gösterebilirsiniz. TPayment Enterprise’da oluşturacağınız sanal kart ile Google, Facebook ve Instagram üzerinden oluşturduğunuz tüm reklam ödemelerinizi yasal mevzuata uygun bir şekilde gider olarak göstererek %15 kâr elde edebilirsiniz.

TPayment Enterprise Kurumlar İçin Finansal Çözümler

TPayment Enterprise: Yeni Nesil Kurumsal Çözümler

 

Şirketinizin döngüsel ödemelerinde işlem masraflarından ve zamandan tasarruf etmenin yeni nesil çözümü TPayment Enterprise Wallet ile tek tıkla toplu olarak tüm müşterilerinize, banka fark etmeksizin, güvenli bir şekilde ödeme yapabilir ve ödemelerin aynı gün içerisinde müşterlilerin banka hesaplarına aktarılmasını sağlayabilir hem zamandan hem de yüksek maliyetlerden tasarruf edebilirsiniz. Aynı şekilde Wallet’ınızla ödemelerinizi kolaylıkla ve güvenli bir şekilde alabilirsiniz.

TPayment Enterprise sadece ödemelerde zaman ve maliyet tasarrufu sağlamaz. Aynı zamanda stopaj ve vergi kalemlerinde de tasarruf etmenize ve kar sağlamanıza imkan tanır. Dijital reklam maliyetlerinizi T Payment Enterprise ile gider olarak gösterebilir, vergi mükellefi olmayan kişilere yaptığınız ödemelerde stopaj tasarrufu sağlayabilirsiniz.

Hemen şimdi TPayment Enterprise’da hesabınızı oluşturarak Wallet ve Enterprise özelliklerinden yararlanmaya başlayabilir, ödeme yapabilir ve ödeme almaya başlayabilirsiniz.

 

TPayment Hakkında daha fazla bilgi için: https://tpayment.co/tlink

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Fatma Koyun

Güncellenen dünyayı kendi değerlerim etrafında dizayn ederek her gün deneyim kazanmaya çalışan bir üniversite öğrencisiyim. Asıl maharetin bilmekten geldiğine inanırım ve buna paralel olarak da bir öğrenme hevesine sahibim . Ayrıca gözlemlemeyi , yazmayı , insanlarla konuşmayı ve araştırmayı da çok severim.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.