/

TOVALA 30 MİLYON DOLAR ALARAK C SERİSİ YATIRIM TURUNU KAPATTI

Akıllı fırın ve yemek servisi hizmeti sunan Tovala, 30 milyon dolar yatırım alarak C serisi yatırım turunu kapattı.

Akıllı fırın ve yemek seti servisi veren Tovala, C serisi yatırım turunda 30 milyon dolar topladı. Left Lane Capital tarafından yönetilen tura Comcast Ventures, OurCrowd, Finistere Ventures ve Pritzker Group Venture Capital katılımcılar arasına yer aldı.

Özellikle pandemi döneminin getirdiği zorluklarla başa çıkmak, evde eğlenmek veya hobi edinmek gibi birçok sebep ile mutfakta bolca vakit geçirmeye başladık. Tovala adlı girişim ise tam olarak burada devreye giriyor ve mutfakta size birçok kolaylık sunuyor. Tovala’nın sunduğu akıllı fırın ile mutfakta çok fazla zorlanmadan harika yemekler yapabilirsiniz. Ayrıca, akıllı fırın yanında size uygun yemek servisi kitinizi de seçebilirsiniz.

Tovala’nın yıllık gelirine baktığımızda ise son 18 ayda %40 arttığı gözlemleniyor. Aynı zamanda, Tovala’nın sunduğu bir veri olarak kullanıcıların fırınları, ayda ortalama 32 kez kullanıldığı biliniyor. Ekibini de bu süreçte büyüten şirket, çalışan sayısını %40 arttırdı.

Tovala Seri B yatırım Turunda 20 Milyon Dolar Almıştı

Adını geçtiğimiz sene haziran aylarında da duyduğumuz Tovala, seri B yatırım turunda 20 milyon dolar yatırım alarak kapatmıştı. Finistere Ventures tarafından yürütülen B serisi yatırım turunda, Comcast Ventures, Rich Products Ventures ve OurCrowd yeni yatırımcıları arasında yer almıştı. Bu seride aldığı fon ile hızla büyümeyi hedefleyen Tovala, ekibi büyütmek ve ürünlerini genişletmek için bu fonu kullanmayı amaçlıyordu.

KISACA TOVALA

Tovala, David Rabie ve Bryan Wilcox tarafından 2017 yılında kurulmuştur. Şirketin Ceo koltuğunda ise kurucu ortağı olan David Rabie yer alıyor. Merkezi Chicago olan Tovala, hem akıllı fırını ile hem de yemek servisi kitleri ile mutfağa tutkulu insanlarının hayatını kolaylaştırıyor ve mutfağa renk katıyor.

Ayrıca, Tovala akıllı fırınları normalde 299 dolara satılıyor. Ancak belli şartları sağladığınızda 100 dolara kadar indirim yapılıyor. Tovala hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak, yemek kitleri ve akıllı fırın hakkında fiyat bilgisine ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Diğer yatırım haberlerimize buradan ulaşabilirsiniz;

UiPath 750 Milyon Dolar Yatırım Topladı

Bilgisayar Oyunları Geliştiren Gorilla Softworks Tohum Yatırım Aldı

Yapay Zeka Destekli Tarım Girişimi Aerobotics, 17 Milyon Dolar Yatırım Aldı

E-spor Organizasyonları Düzenleyen VSPN 60 Milyon Dolar Yatırım Aldı

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.