/

Thirdweb, 24 milyon dolar yatırım aldı!

Thirdweb, 24 milyon dolar yatırım aldı!

Merkezinin Londra’da yer aldığı NFT ve Web3 teknoloji platformu Thirdweb, Haun Ventures’ın liderliğini üstlendiği Seri A yatırım turunda, 24 milyon dolar yatırım aldı. Gerçekleşen yatırım turuna Coinbase Ventures ve Shopify katılım sağladı.

Thirdweb 9 ayda 160 milyon dolara ulaştı!

thirdweb

NFT ve Web3 teknoloji platformu ThirdwebHaun Ventures‘ın liderliği üstlendiği Seri A turda 24 milyon dolar yatırım aldığını açıkladı. Coinbase Ventures ve Shopify‘ın da katılım sağladığı yatırım turu sonrasında şirketin değerlemesi 160 milyon dolar seviyesine ulaştı.

Sadece 9 ay önce hayata geçirilen ve Furqan Rydhan ile Steven Bartlett tarafından geliştirilen Thirdweb, şirketlerin Web3 altyapı katmanları oluşturmasını sağlıyor. Bununla birlikte; oyunlar ve NFT kulüpleri dahil olmak üzere uygulamaların farklı blockchain’lerde çalışması için araçlar sunması ile de dikkat çekiyor.

Ayda 55 binden fazla geliştirici!

thirdweb

Thirdweb, hayata geçirildiği son dokuz ay içerisinde 55 binden fazla geliştiricinin araçlarını kullandığını, altı farklı blockchain’de 150 binden fazla akıllı sözleşmeyi güçlendirdiklerini ve müşterilerin projelerinin haftalık toplam gelirde 1,5 milyon doların üzerinde olduğunu belirtti. Steven Bartlett, şu anda Thirdweb’de herhangi bir ücret veya komisyon alınmadığına da dikkat çekti. Bu durumun bir tek istisnasının olduğunu söyleyen Barlett, Thirdweb kurumsal müşterilerinin tedarik politikalarının bir parçası olarak bir ücret ödemesi gerektiğini ifade ediyor.

Thirdweb, 2021 yılında, teknoloji dünyasının önde gelenleri arasında yer alan Gary Vaynerchuck ve Mark Cuban gibi isimlerden 5 milyon dolar yatırım alarak dikkat çekmişti. Steven Bartlett ise daha önce, 2019’da CEO olarak görevinden ayrılmadan önce 600 milyon doların üzerinde değerlemeye ulaşan sosyal medya pazarlama ajansı Social Chain’i kurmuştu.

Girişim, aldığı yeni yatırımı akıllı sözleşmeler, merkezi olmayan oturum açmalar, yayınlama araçları ve daha fazlası gibi alanları kapsayan yaklaşık 10 özelliği kapsayan araç setini geliştirmeye devam etmek için kullanacağını da belirtti.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.