Blokzincir üzerindeki ilk “karanlık fantezi” oyunu The Red Village, Paribu Ventures’ın da katıldığı turda 6,5 milyon dolar yatırım aldı

Float Capital, Angelic ve Mangata projelerine yatırım yapan Paribu Ventures, şimdi de Polygon zinciri üzerinde geliştirilen bir karanlık fantezi oyunu olan The Red Village’a yatırım yaptı. 

Güçlü iş ortaklarıyla öne çıkan ve blokzincir üzerinde geliştirilen ilk “karanlık fantezi” oyunu olma özelliği taşıyan The Red Village, Paribu Ventures’tan yatırım aldı. 6,5 milyon dolarlık tohum yatırım turunu duyuran Avusturalya merkezli şirketin yatırım turuna Paribu Ventures’ın yanı sıra; Animoca Brands, GameFi Ventures, SL2 Capital, Polygon Studios, Spark Capital, Pylon Labs ve Vendetta Capital gibi yatırımcılar da dahil oldu. “Turnuvalar” ve “The Red Village: Darklands” oyun modu bulunan The Red Village, şu anda sadece turnuvalar modunu oyuncularla buluşturmuş durumda. Daha gelişmiş olan Darklands modu için Animoca Brands bünyesinde Blowfish Studios ile beraber çalışmalarını sürdürüyor.

 

Yakın geçmişte oyun içi obje ve karakterleri için OpenSea üzerinde NFT satışları gerçekleştiren ve koleksiyonları iki kere ‘sold out’ olan The Red Village, toplamda 1000 ETH’nin üzerinde bir değerle bu satışları tamamlamayı başardı. İkincil marketteki satış hacmi ise 3000 ETH’nin üzerine çıktı.

 

Aldığı yatırımı büyük oranda oyun geliştirmek için kullanacak olan The Red Village Kurucu Ortağı Brendan Robb, yatırım turuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “The Red Village gibi başarılı oyunların etkisiyle blokzincir, büyük kitlelerce benimsenecek. Bunun için en önemli katalizör; geleneksel oyuncuların yüksek kaliteli, oyun dinamikleri açısından başarılı ve sürükleyici oyunları oynamaya başlaması ve bu oyunların gerçek topluluklarıyla beraber hareket etmesidir. The Red Village olarak bunu başarmak istiyor; oyuncularımıza, günümüz blokzincir oyun dünyasında nadiren görülebilecek kadar başarılı ve keyifli bir deneyim sunacağımıza inanıyoruz.”

 

The Red Village ile ilgili detaylara aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz:

 

https://theredvillage.com/

https://twitter.com/TheRedVillage

https://theredvillage.medium.com/

https://discord.com/invite/theredvillage

 

Paribu Ventures Hakkında:

 

2022 yılı başında duyurulan Paribu Ventures, Paribu’nun VC fonu olarak konumlanıyor. 30 milyon dolar fon büyüklüğüne sahip olan Paribu Ventures, odağına blockchain teknolojisini alıyor ve kripto paralardan NFT’lere, metaverse’ten blockchain tabanlı oyunlara kadar web3 alanındaki girişimlerle ilgileniyor.

Blokzincir üzerindeki ilk “karanlık fantezi” oyunu The Red Village, Paribu Ventures’ın da katıldığı turda 6,5 milyon dolar yatırım aldı

The Red Village hakkında:

 

Blokzinciri tabanlı bir “oyna & kazan” oyunu olan The Red Village, henüz oyun yayına girmeden başladığı oyun içi karakter satışında 1000 ETH’nin üzerinde bir değerle oyun içi karakterlerinin NFT olarak satışını gerçekleştirdi. Oynanabilir alpha sürümü olarak turnuva modunu yayınlayan The Red Village, blokzincir üzerindeki ilk “karanlık fantezi” (dark fantasy) oyunu olma özelliği taşıyor. The Red Village, beraber çalıştığı iş ortakları ve deneyimli ekibiyle beraber, sürükleyici hikayelerle keyifli bir oyun deneyimi sunmayı ve ekibini her geçen gün büyütmeyi hedefliyor.

Blokzincir üzerindeki ilk “karanlık fantezi” oyunu The Red Village, Paribu Ventures’ın da katıldığı turda 6,5 milyon dolar yatırım aldı

 

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.