/

Sesli ve Yazılı İçerik Üreticileri Markalar ile Buluşuyor; Textoni’den X-Team Hamlesi!

Sesli ve Yazılı İçerik Üreticileri Markalar ile Buluşuyor; Textoni’den X-Team Hamlesi!

58 farklı ülkeden 30.000’e yakın içerik üreticisi ile Türkiye’nin en büyük yazar hacmine sahip içerik platformu olan Textoni, piyasaya yeni sürdüğü “X-Team” ürünü ile içerik dikeyinde ürün ve freelancer çeşitliliğini artırmaya yönelik kritik bir hamle yaptı.

Uluslararası alanda gelişimi hedefleyen ve partneriyle birlikte bu gelişim için sağlam adımlar atan Textoni, yakın zamanda farklı içerik medyaları için de fırsatlar sunmayı da amaçlıyor.

“Create X-Team!”

İçerik dikeyinde geliştirilen ve markaların nitelikli freelancerlardan oluşan bir içerik takımı yaratmasını ve yönetmesini sağlayan X-Team, aynı zamanda bir CMS panelini de içerisinde barındırıyor.

Textoni

Freelancer içerik üreticileri için düzenli gelir modeli sunan X-Team, markaların içerik / dijital pazarlama yöneticileri için de büyük yenilikler sunuyor. Textoni’nin X-Team ürününün özellikleri şu şekilde;

  • Markalar, X-Team üzerinden sektörlerine uygun ve uzman freelancer içerik üreticilerinden minimum 3 kişilik içerik takımları oluşturabilir.
  • X-Team içerisinde yer alan “Content Management System”; brief dağılımı, süreç kontrolü, gerekli durumlarda revize süreci ve ekip içi iletişim gibi ihtiyaçların dinamik bir şekilde çözümlenmesini sağlıyor.

X-Team’de markaların içerik pazarlaması süreçlerine katılmak isteyen freelancer içerik üreticileri, Textoni içerisinde gerekli skorları aldıktan sonra niteliklerine göre marka takımlarına katılabiliyor.

“Freelancer Ekosistemi Gün Geçtikçe Büyüyor.”

Textoni CEO’su Tufan Kızılırmak, İzmir Ekonomi Üniversitesi İşletme Kulübü’nün konuğu olarak katıldığı bir söyleşide freelancer çalışma düzeni özelinde birçok açıklamada bulundu. Dünyadaki tüm iş gücünün yaklaşık %35’ini serbest çalışanların oluşturduğunu söyleyen Kızılırmak, gelecek yıllarda bu oranın daha da yükseleceğine tüm dünya kamuoyunun kesin gözüyle baktığını da belirtti.

Freelancer sayısındaki artışın pandemi etkisi ile tetiklendiğini belirten Textoni CEO’su, yapılan birçok araştırmanın pandemi ardından şirketlerin uzaktan çalışma sistemine devam etmesinin de freelancer ekosistemine katkıda bulunduğuna işaret etti.

Textoni, yeni launch ettiği X-Team ile freelancer ekosisteminde yer alan içerik üreticilerinin düzensiz gelir sorununu da çözmeyi hedefliyor. Freelancerların hayatını kolaylaştırmayı hedefleyen Textoni, X-Team hamlesi ile bu hedef için ilk adımı atmış oldu.

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

Haberlerden ve gelişmelerden hızlı ve kolayca haberdar olmak için,

Dilerseniz Girişim Haberleri uygulamasını buradan iOS cihazınıza indirebilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri uygulamasını buradan Android cihazınıza indirebilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri İnstagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Linkedin hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Daha fazla içerik ve haber için tıklayın!

İsmail Karaçengel

Bahçeşehir Üniversitesi Yeni Medya
Girişim Haberleri Kurucusu

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.