Telegram 1000 Kişiye Kadar Video Konferans Görüşmelerine İmkan Sağlayacak!

Sesli ve görüntülü konuşma özelliği de sunan Telegram, artık 1000 kişiye kadar görüntülü görüşmelere izin veriyor! Sadece bu özelliğiyle sınırlı kalmayan Telegram, videoları 0.5 veya 2x hızlarında izleme imkanı ve birebir görüşmelerde sesli ekran paylaşımı gibi birçok özelliği tanıtıma sundu.

Telegram, artık kullanıcılarının 1000 kişiye kadar video konferans yapabilmesine olanak sağlıyor! 1000 kullanıcı sayısını ve yeni özelliklerini bir blog yazısında (blog yazısına erişmek için buraya tıklayabilirsiniz.) tanıtan şirket, yeni eklediği özelliklerine de bu yazıda yer verdi.

Platformun tanıttığı yeni güncelleme, kullanıcıların 1000 kişiden daha fazla video konferans yapabilmesine imkan sağlayacak. Böylece, kalabalık bir ekipseniz rahatça toplantı yapabilir veya kalabalık bir arkadaş grubunuzla kolayca görüntülü konuşma yapabileceksiniz. Güncellemenin yeni özelliklerini bununla sınırlı tutmayan şirket, artık videoları 0.5 veya 2x hızlarında izleme imkanı da sağlayacak. Ayrıca, bildiğiniz üzere Telegram kullanıcıların video yayınlayabilmesine de olanak veriyor ancak, 1000 kullanıcının hepsi değil. Bu özelliğin sadece 30 kullanıcı ile sınırlı olduğunu belirtelim.

Telegram’da Birebir Aramalarda da Yenilik Var!

Güncelleme ile yeniliklere devam eden Telegram, birebir görüşmelere de birtakım yenilikler ekledi. Kullanıcılar artık birebir görüşmelerde ekran paylaşabilecekler. Aynı zamanda ekran paylaşımı yaparken cihazınızın sesini de paylaşabiliyor olacaksınız. Bir arama sırasında ekranınızı paylaşmak için kamera simgesine dokunmanız ve daha sonra “ekran paylaş” seçeneğini seçmeniz gerekmektedir.

Son olarak hareketli ifadeleri seven kullanıcılara da, yeni güncellemenin müjdesini aktaralım. Bu güncelleme ile platforma yeni hareketli ifadeler geliyor. Aslında bu özellik iOS kullanıcılarının yabancı olmadığı bir özellik ancak, Android kullanıcıları tarafından kullanılamıyordu. Bu güncelleme birlikte hem iOS hem de Android kullanıcıları, bu özelliği kullanabiliyor olacak.  Ayrıca, şifresini sıklıkla unutan kullanıcılar için bir sevindirici özellik daha geldi. Artık, platformda daha çeşitli parola sıfırlama opsiyonları olacak.

Diğer yazılarımız için:

Prime Gaming Ağustos Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu

Elon Musk’ın Kurucuları Arasında Olduğu Neuralink 205 Milyon Dolar Yatırım Aldı!

Binance’ten 3 Ülkede Derhal Olmak Üzere Bazı İşlemlere Kısıtlama

MV Holding, 2021 Yılının İlk Yatırımını ArgosAl’a Yaptı

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.