//

Teknosa.com’da Kiralama Hizmeti Başladı

Teknosa İlk 9 Ayda Cirosunu %118 Artırdı

Müşteri odaklı dijital dönüşüm hamleleriyle güçlü büyümesini sürdüren Teknosa, yenilikçi hizmetlerini çeşitlendirmeye devam ediyor. Tüketici elektroniğinde satın almak yerine kiralama imkânı sunan kiralabunu.com ile iş birliğine imza atan Teknosa, kiralabunu.com’un kiralama seçeneklerine kendi ürünlerini de dahil etti. İş birliği kapsamında teknoloji odaklı pazaryerine dönüşen teknosa.com üzerinden ürünlerini seçen tüketiciler, doğrudan kiralabunu.com sitesine yönlendirilerek akıllı telefon, kulaklık, saat, oyun ekipmanları gibi birçok ürünü kiralayabilecek.

Teknosa.com’da kiralama hizmeti başladı
Teknosa.com’da kiralama hizmeti başladı

Bütünsel ve kapsamlı müşteri deneyimi hedefliyoruz

Teknosa Stratejik Büyüme Alanları Genel Müdür Yardımcısı Doğa Oran, tüketici elektroniğinde paylaşım ekonomisi temelli kiralama hizmetini Türkiye’de ilk kez tüketicilerle buluşturan kiralabunu.com ile iş birliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “Bütünsel ve kapsamlı bir deneyim için müşteri odaklı hizmetlerimizi geliştiriyoruz. Kiralabunu.com iş birliğiyle müşterilerimizin seçili ürünlerde alternatif bir ödeme yöntemi olan kiralama hizmetini kullanarak, çok sevdikleri teknolojik ürünlere zahmetsiz ve esnek ödeme seçenekleriyle ulaşmasını amaçlıyoruz. İş birliğimiz ilk aşamada teknosa.com üzerinden başladı. İlerleyen dönemlerde Teknosa mağazalarını da kiralama hizmetine dahil etmeyi planlıyoruz” dedi.

*Bütenden düzenlenmiştir.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Eray Avcı

Kendimi arıyorum, yoldayım, tadını çıkarıyorum

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.