//

Tamer Capital Startup’ları Başvuruya Çağırıyor! Son Başvuru 15 Mart!

Tamer Capital, www.tamercapital.com internet sitesi üzerinden dijital tabanlı ve yenilikçi  projeleri olan girişimcilerden başvuru almaya başladı. Çağrıda seçilen girişimlere 1.000.000 TL’ye kadar yatırım yapılacak. Çağrı; yatırıma ek olarak mentorluk, iş geliştirme ve globalleştirme desteği, büyüme stratejisi belirleme ve hukuki-malî destekle girişimcilere zengin bir girişim geliştirme ve yatırım süreci sunuyor. 15 Mart’a kadar girişim başvurularını almaya devam edecek.

Tamer Capital Startup’ları Başvuruya Çağırıyor, Bu Büyük Fırsatı Kaçırmayın!

Tamer Capital, ilk çağrısı olarak 15 Mart’a kadar startup’ları başvuruya davet ediyor! Tamer Group bünyesinde kurulan girişim geliştirme ve yatırım platformu Tamer Capital, Venture Building yapmaktadır. Dijital tabanlı ve yenilikçi projeleri olan girişimcilerden başvuruları www.tamercapital.com sitesi üzerinden almaya başladı.

Startup’lara Proje Başına 1.000.000 TL’ye Kadar Yatırım Yapacak!

Tamer Capital; dijital tabanlı startup’ların büyümesi için yatırım başvurularını açtı. Yatırıma ek olarak mentorluk, iş geliştirme ve globalleştirme desteği, büyüme stratejisi belirleme ve hukuki-malî destekle girişimcilere zengin bir girişim geliştirme ve yatırım süreci sunuyor. Çağrı, fikri olan ve bunu hayata geçirmek isteyen genç girişimcilere de kapılarını açıyor. 15 Mart’a kadar başvuru kabul eden çağrı, girişimcilere know-how kazanmaları, girişimlerini geliştirmeleri ve yatırım alabilmeleri için fırsat sunuyor.

Bir fikirle başlayıp, bu fikri hızla büyüyen bir projeye dönüştürmeyi amaçlayan şirketin her bir girişimi kısa zamanda özerklik kazanmayı, bağımsız işletmeler hâlini almayı hedeflemektedir. Şirket bünyesindeki her bir startup projesinin başına geliştirici ortak olarak fikir sahibi geçecek.

Bir startup’ın globaldeki hayallerine ulaşabilmesi için gerekli yatırım, iş geliştirme, finansal yönetim, hukuk danışmanlığı, mali yönetim, insan kaynakları yönetimi, marka oluşturma ve pazarlama gibi sorumlulukları alırken; girişimci ortağına sadece teknolojiye ve yönetime odaklanma imkanını sağlıyor. Tamer Capital’in bu destekleri projeye ciddi bir zaman kazandırıyor. Tamer Capital start-up projeleri ve girişim ortakları projelerini hızla geliştirebilme ve aylar, yıllar sürebilecek bir süreci hızlandırarak ürünü piyasaya sürme, pazarda ilk ve öncü olma fırsatı yakalıyor.

 

 

Bu şirketin kurucusu Kemal Tamer, “Globale açılmak üzere büyük hedefleri olan projelerde başarı ihtimalini artıran muhteşem bir girişim geliştirme platformu kurduk. Grubumuzun 20 yıllık girişimcilik tecrübesiyle ülkemizdeki genç girişimcilere destek olarak çok başarılı projeler çıkartacağımıza inanıyorum.” diyerek girişimcilere destek olmak istediklerini ve Tamer Capital başvurusuna davet ettiklerini söyledi.

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.