//

Talk360, 3 Milyon Euro Yatırım Aldı!

talk360

Talk360, 3 milyon euro yatırım aldı!

Talk360 ne yapıyor?talk360

Talk360, dünyanın dört bir yanındaki toplulukları birbirine bağlamak için teknolojiyi kullanıyor ve insanların güvenilir telefon hizmetlerine erişmelerine yardımcı oluyor. Dünyanın dört bir yanındaki insanlarla ve hizmetlerle dijital olarak ya da telefon aracılığıyla bağlantı kurabilmek genel olarak toplumun temel bir parçası olarak kabul ediliyor. Ancak, dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca insan için durum böyle değil.

Dünyanın %41’inden fazlasının güvenilir bir internet bağlantısına sahip olmadığı ve bunun da çoğunlukla yetersiz hizmet alan toplulukları etkilediği bildiriliyor. Amaç odaklı ölçek büyütme girişimi Talk360, insanların yaşamlarını iyileştirmek için toplulukları birbirine bağlayarak mesafeler arasında köprü kuruyor.

Yatırım detayları

talk360

3 milyon euroluk yeni bir yatırım aldığını duyuran Amsterdam merkezli girişim, tohum turunu 7 milyon euroya yükseltti.

Yeni yatırım, Kalon Venture Partners, E4E Africa, Allan Gray E2 Ventures (AGEV), Endeavor ve HAVAÍC gibi yeni risk sermayedarları ile Afrika’nın en hızlı büyüyen neo-bankalarından biri olan TymeBank’ın kurucularından oluşan melek yatırımcılar tarafından yapıldı.

2016 yılında Hans Osnabrugge, Dean Hiine ve Jorne Schamp tarafından kurulan Talk360, kim olduklarına veya nerede yaşadıklarına bakılmaksızın dünyadaki herkesin arkadaşlarıyla, aileleriyle ve uluslararası hizmetlerle bağlantı kurabilmesi gerektiği inancıyla faaliyet gösteriyor. Bu nedenle kurucular, amaç odaklı misyonları doğrultusunda yerelleştirilmiş, kullanımı kolay bir bağlantı hizmeti geliştiriyor.

Talk360, dünyadaki herhangi bir çevrimdışı sabit hat veya cep telefonuna uygun fiyatlı ve güvenilir uluslararası aramalar sağlayan bir uluslararası sesli arama uygulaması sunuyor. Çağrı alıcısının internete, Talk360 uygulamasına veya bir akıllı telefona ihtiyacı olmadığından, bu çözüm 2021 yılında 2 milyon kişiyi, nerede olduklarına veya internet erişimleri olup olmadığına bakılmaksızın birbirine bağlamayı başardı.

Küresel toplumun %41’inin güvenilir bir internet bağlantısına sahip olmadığı düşünüldüğünde, artık büyük ölçüde bağlantıya dayanan dijital dünyamızda bu kesinlikle önemli bir sorun. Talk360 burada büyük bir fark yaratmayı hedefliyor.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.