//

Suplyd, 1.6 Milyon Dolar Yatırım Aldı!

Suplyd

Suplyd, 1.6 milyon dolar yatırım aldı!

Suplyd ne yapıyor?

Suplyd

Bu yılın Ocak ayında kurulan Suplyd’in B2B platformu gıda hizmeti sektöründeki işletmeler için tedarik zinciri operasyonlarında verimlilik sağlıyor. Platform sayesinde, restoranlar talep üzerine geniş bir ürün yelpazesine erişerek, çevrimdışı mal tedarik etmek için harcanan saatlerden tasarruf ediyor. Ayrıca işletmelerin ürünleri rekabetçi fiyatlarla edinmelerini sağlıyor. Suplyd, yeni finansmanı teknolojisini ölçeklendirmek ve Kahire içinde ve ötesinde genişlemek için kullanmayı ve yakın gelecekte Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgesindeki diğer büyüme fırsatlarını keşfetmeyi planlıyor.

Said, 12 yıldır restoran işletmeciliği yapan Suplyd’in restoran tedarik zincirine e-ticaret deneyimi getirdiğini, varlıkları optimize ederek tüm ekosistem için israfı azalttığını ve işletmelerin tedarikçilerle iletişim kurmak ve onları takip etmek için harcadıkları zaman ve çabadan tasarruf ettiğini belirtiyor.

Yatırım detayları

Suplyd

Mısır’daki otel, restoran ve catering işletmeleri için bir tedarik platformu olan Suplyd, Endure Capital, Seedstars, Camel Ventures, Falak Startups ve bazı melek yatırımcılardan 1,6 milyon dolarlık yatırım aldı.

Suplyd CEO’su Gohar Said şu açıklamaları yaptı: “Restoranların tedarik zinciri, şu anda herkesin maliyetleri nasıl düşüreceğini ve israfı nasıl azaltacağını araştırdığı küresel bir sorun. Bununla birlikte, Mısır pazarı son derece büyük ancak henüz kullanılmıyor ve diğer küresel pazarlara açılmadan önce bir sonraki aşama için çabalarımızı yönlendirdiğimiz yer burası”

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.