Story Widget

Story Widget eticaret siteleri için hizmet veren bir pazarlama teknolojisidir. Story Widget’ı kullanan pazarlama uzmanları, sitelerine aynı Instagram’daki gibi hikayeler ekleyebiliyorlar. Tamamen self servis olan platformumuz, dışarıdan hiçbir teknik destek almadan ve yazılım bilgisine ihtiyaç duymadan kullanılabiliyor. Her altyapıya uygun yapımızın entegrasyonu 10 dakika içerisinde tamamlanabiliyor.

Platformumuzun Faydaları

Eticaret sitelerine giren 100 kişinin 97’si alışveriş yapmadan o siteyi terk ediyor. Geliştirdiğimiz hikaye modülü sayesinde sitede geçirilen süre ve gezilen sayfa sayısı ciddi oranda artıyor. Böylece kullanıcılarımız daha fazla müşteriye satış yapabiliyorlar.

Fiyatlandırma

Ürünümüz aylık 50.000 sayfa gösterimine kadar tamamen ücretsiz, daha fazla trafiği olan siteler için aylık 10 USD’den başlayan paketlerimiz var.

Story Widget bizim için sadece bir araç değil, hikayeler ile müşterilerimizi dilediğimiz kategorilere yönlendiriyoruz. Ayrıca “yavaş giden” stoklarımızı
eritmek için kullanıyoruz. Dönüşüm oranlarından fazlasıyla memnunuz.

-Ali Aygun – Head of Ecommerce, HobiumYarns.com

Story Widget platformunu ajansımızın müşterileri için kullanıyoruz. Kodlama bilgisi gerektirmeyen yapısı eticaret sitesi yöneticileri için işi kolay hale getiriyor. Entegrasyonunu yaptığımız sitelerde olumlu etkileri genelde hemen görüyoruz.

Utku Kumral – Ecommerce Agency Owner, Dijitall.net

Story Widget adresine gitmek için tıklayın!

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.