//

Stockholm Merkezli Dema.ai, 4 Milyon Euro Yatırım Aldı!

Dema Ai.

Stockholm merkezli Dema.ai, e-ticaret firmaları için giderek büyüyen bir sorun olan kârlı büyümeyi sağlamak amacıyla 4 milyon euro yatırım aldı. Teknoloji girişimi, küçük e-ticaret markalarına sosyal yardım kampanyalarını geliştirecek ve gelirlerini artıracak veri içgörüleri sağlamak için kodsuz bir araç geliştiriyor.

Dema.ai nedir?

Dema Ai.

E-ticarette kârlı bir büyüme elde etmek kolay değil. E-ticareti işletmenin geleneksel yolu – trafik ve satışlarla ilgili üst düzey ölçümleri iyileştirmeye yönelik yanıltıcı bir üst düzey odağa sahiptir. Bunun yerine, e-ticaret oyuncuları operasyonel kârlılığı en üst düzeye çıkarmak için doğru müşteriyi hedeflemeye, doğru envanteri doğru zamanda satmaya odaklanmalıdır.

Bunu yapmak için satış ve pazarlama alanlarında kapsamlı ve iyi tasarlanmış bir sosyal yardım stratejisi ve dijital reklamcılıkta dikkatli bir navigasyon gerekiyor. Ancak son birkaç yılda, dijital reklam alanındaki önemli değişiklikler, daha yüksek reklam maliyetleri, daha düşük karlılık ve 3. taraf verilerine bağımlı şirketler için daha az şeffaflık ile daha kötü çevrim içi pazarlama verimliliği ile sonuçlandı.

Dema.ai şirketlerin verimli pazarlama kampanyalarını değerlendirmelerini, tasarlamalarını ve yürütmelerini kolaylaştırarak bu sorunu çözmeyi amaçlıyor.

Yatırım detayları

Dema Ai.

J12 Ventures liderliğindeki tohum öncesi turda 4 milyon euro yatırım yapıldı. Jacob Hellqvist (eski Epidemic Sound & Foodora CFO), Johan Bendz (eski Zettle CMO & Juni Başkanı), Erik Segerborg (eski Avito CEO yardımcısı & Hemnet CSO) gibi yüksek profilli melek yatırımcılar da turda yer aldı.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.