/

Uzmanlarla Görüşmenin Yeni Yolu: Steto

steto

Uzmanlarla Görüşmenin Yeni Yolu: STETO

Uzmanlarla online görüşmenizi sağlayan STETO, fonbulucu platformu üzerinden çıktığı yatırım turunda 1.453.375 TL yatırım aldı. Steto, 2020 yılında Prof.Dr Ata Özdemirci ve Psikiyatr İlker Küçükparlak tarafından kuruldu. Kurucu ortaklardan İlker Küçükparlak’ın danışanlarından gelen taleple bir hayali başlatan kurucular, hızla bünyesindeki hizmet veren ve hizmet alanları artırmaya devam ediyor .

STETO, kendi branşlarında uzman kişilerle online olarak görüşebilmenizi sağlayan, yeni nesil bir teknoloji platformudur. Kullanıcılar, STETO üzerinden uzmanlarını seçip, seçtiği uzmanın takvimini görüntüleyebilir, uygun saat için ödemesini gerçekleştirip, randevusunu oluşturabilirler. STETO, bünyesinde diyetisyen, psikolog, fizyoterapist, veteriner, dil ve konuşma terapisti branşlarında uzman hizmet verenler yer almaktadır. 

steto

‘’Steto Kurumların da İhtiyacını Karşılıyor’’

STETO, bireysel kullanıcıların çeşitli ihtiyaçlarını karşılarken aynı zamanda çalışanlarına esnek yan hak imkanları sağlamak isteyen kurumlara da  çeşitli fırsatlar sunuyor. Kurumsal anlaşmalar ile çalışanlarına bakiyeler yükleyen firmaların yalnızca çalışanları bu haklardan faydalanmakla kalmıyor, tüm çalışanlar bakiyelerini ailesi ve sevdikleriyle de paylaşabilme imkanına sahip oluyor. 

’’Yeni Marka: STETO MENTOR’’

Girişim, aldığı yatırımla birlikte STETO Mentor alt  markasını duyurdu. STETO Mentor’de ise liderlik, finans, yabancı dil, yoga gibi birçok branşta mentorluk hizmetleri verecek alanında uzman mentorler yer alacak. Böylelikle kullanıcılar ihtiyacına yönelik bir çok uzmana tek platform üzerinden ulaşabilme imkanına sahip olacaklar.

‘’STETO, Yeni Alınan Yatırımla İngiltere’ye Açılıyor’’

Türkiye’de hızla büyümesini gerçekleştiren girişim aldığı yatırımla ekibinic büyütmeye devam ediyor. Aynı zamanda yeni aldığı yatırımla birlikte yakın zamanda İngiltere’ye açılacak. 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

Haberlerden ve gelişmelerden hızlı ve kolayca haberdar olmak için,

Dilerseniz Girişim Haberleri uygulamasını buradan iOS cihazınıza indirebilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri uygulamasını buradan Android cihazınıza indirebilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri İnstagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Linkedin hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

İsmail Karaçengel

Bahçeşehir Üniversitesi Yeni Medya
Girişim Haberleri Kurucusu

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.