//

Speedinvest, 500 Milyon Euro Yatırım Yapacak!

Speedinvest

Speedinvest, 500 milyon euro yatırım yapacak!

Speedinvest ne yapıyor?

Speedinvest

Speedinvest, ekosistemin büyümeye devam etmesine yardımcı olma vizyonuyla, Avrupalı teknoloji girişimlerinin ölçeklenmesine yardımcı olmak için 500 milyon Euro’luk yeni yatırım yapacağını duyurdu.

Speedinvest 2011 yılından bu yana Avrupa’daki teknoloji girişimlerine yatırım yapıyor ve girişim topluluğunun en tanıdık isimlerinden biri haline geldi. Şirket, Berlin, Londra, Münih, Paris ve Viyana gibi önemli merkezler de dahil olmak üzere kıta genelinde ekiplere sahip.

Yapılan açıklamalar ve detaylar

SpeedinvestAvrupa’nın startup ekosisteminin en tanıdık isimlerinden biri olan Speedinvest, kıtanın dört bir yanındaki teknoloji startuplarının küresel başarıya ulaşmasına yardımcı olacak son yatırımını bugün duyurdu. Risk sermayesi şirketi, %90’ı yatırımcılar tarafından taahhüt edilmiş olmak üzere Avrupa startup topluluğuna 500 milyon euro aktaracak.

Yılın sonuna yaklaşırken, Avrupa’nın startup ekosisteminde geçtiğimiz yılın muhasebesi yapılıyor. Ekonomik belirsizlik manşetlere çıkarken ve siyasi gerilimler tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşırken, karamsarlıktan da payını aldı. Raporlar, finansmanın bu yıl geçen yıla kıyasla azaldığını, ancak yine de önceki yıllara göre çok daha yüksek olduğunu gösteriyor.

Oliver Holle, Speedinvest CEO’su ve Yönetici Ortağı: “Speedinvest sadece on yıl içinde 10 milyon Avroluk küçük bir Avusturyalı fondan Avrupa’nın en büyük Tohum yatırımcılarından biri haline geldi. Bu yeni sermaye, Avrupa girişim sermayesinde hala yeniliklere yer olduğunu kanıtlıyor. Giderek daha fazla sermaye ve yetenek ekosisteme akın ettikçe, sektörümüzün daha da profesyonelleşmesi gerekiyor.” açıklamalarında bulundu.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.