/

2 Mayıs 2021 Sosyal Girişimcilik ve Dijitalleşme Zirvesi’ne Davetlisiniz!

e-Gönüllü, STK’lar ile gönüllüleri online bir araya getirerek sağladığı  gönüllülük sistemi & teknoloji işbirlikleriyle sivil toplum kuruluşlarının dijitalleşme süreçlerine destek sağlayan bir sosyal girişimdir.”

Teknolojik araçları kullanarak Sivil toplumu Türkiye’nin her noktasına ulaştırır ve e-Gönüllü dijital gönüllülük sistemi ile fiziki sınırları ortadan kaldırarak gönüllülük sistemini online’a taşımayı hedefler.

2 Mayıs Pazar Günü Saat 12.00’de Sosyal Girişimcilik ve Dijitalleşme Zirvesi’ne Davetlisiniz!

e-Gönüllü’nün sizlere bir mesajı var:
Sosyal girişimcilerimiz ile birlikte, dijitalleşen dünyanın sosyal girişimcilik üzerindeki etkileri, dijital dünyada sosyal girişimciliğin sürdürülebilirliği ve sosyal etkisi üzerine konuşacağımız Sosyal Girişimcilik zirvesi karşınızdayız! e-Gönüllü ve Girişimci Parkı ortaklığında, 2 Mayıs Pazar günü saat 12:00’de düzenleyeceğimiz Sosyal Girişimcilik ve Dijitalleşme  Zirvesi’ne hepiniz davetlisiniz! Program detayları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!
Katılım tamamıyla ücretsizdir. Başvuru formunu doldurmayı unutmayın!
Ayrıca kısa zaman önce sizlerle e-Gönüllü’nün yeni kahramanlarını ve temsilcilerini aradığı haberini paylaşmıştık . Onu da tekrar hatırlatmak isteriz.
e-Gönüllü Dijital Kahramanlarını Arıyor
Dijital Kampüs Kahramanları gerçekleşecek olan etkinlikleri ve eğitimleri kendi sosyal çevresine tanıtan ve duyuran kişidir. Sınırları ortadan kaldıran gönüllülük sisteminde yeni bir konum olarak okulunu eklemek isteyenler  başvuru formuna buradan ulaşabilirler
e-Gönüllü Platformunun kurucusu Büşra Şahin ile yaptığımız röportajımıza buradan ulaşabilirsiniz.
Girişim Haberleri Kimdir?
Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.
İlginizi Çekebilecek Diğer Haberlerimiz:

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.