/

VERİ YÖNETİMİ HİZMETİ SUNAN SOLIDATUS, 14 MİLYON STERLİN YATIRIM ALDI

Veri yönetimi ve modelleme platformu olarak hizmet veren Solidatus, seri A’da 14 milyon sterlin yatırım almayı başardı.

İngiltere merkezli girişim olan Solidatus, AlbionVC’nin liderliğinde A serisi yatırım turunda 14 milyon sterlin ( yaklaşık 19.5 milyon dolar) yatırım almayı başardı. Solidatus’in halihazırda müşterilerinden olan HSCB Ventures, ve Citi, A serisi yatırım turuna katılan isimler arasında yer aldı.

Solidatus, şirketlerin verilerini anlamasına, görselleştirmesine ve daha yetkin bir şekilde yönetmesine yardımcı olan bir girişimdir. Özellikle 21.yüzyılın önemli bir kavramı haline gelen veri kavramı, şirketler için de hayati bir önem taşıyor. Solidatus da kurumların karmaşık veri noktalarıyla uğraşıyor, görselleştirmeye yardımcı oluyor ve veriden nasıl para kazanılacağı sorusuna, sizin için cevap arıyor. Böylece, kurumunuz için tüm veriler düzenli bir şekilde sınıflandırılıyor ve kategorize ediliyor.

Küreselleşen bir girişim olan Solidatus ilaç, finans ve imalat gibi birçok sektörden müşterilerine hizmet sağlamaya devam ediyor. Hatta, girişimin yeni pazarlara açılma ve küresel olarak genişlemesini hızlandırmayı planladığı düşünülüyor.

Solidatus Neler Yaptı?

Solidatus’un geçen yıllarda neler yaptığını inceleyecek olursak, iyi bir yıl geçirdiğini söyleyebiliriz. Farklı pazarlara açılan Solidatus, havacılık ve telekomünikasyon gibi farklı sektörlerle de çalışmaya başladı. Ayrıca geçtiğimiz yıl, büyük bir başarı gösterip gelirini dört katına çıkardı.

Solidatus’un ödüllü bir şirket olduğunu ve Data Management Insights tarafından “En iyi Veri Yönetim Çözümü” ödülü verildiğinin altını çizmemiz lazım.

2011 yılında İngiltere merkezli kurulan girişim Solidatus’un, A serisi yatırım turuna kadar herhangi bir dış yatırım almadığı biliniyor. Solidatus, aldığı bu yatırım ile ABD, Asya ve Avrupa’ya açılarak yeni sektörlere genişlemeyi planlıyor.

Solidatus hakkında daha detaılı bilgiye ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Diğer yatırım haberlerimiz için;

DİJİTAL BANKA NORTHMILL 30 MİLYON DOLAR YATIRIM ALDI!

REDDIT, 250 MİLYON DOLAR YATIRIM ALDI

GYROSCOPING GAMES, WE PLAY VENTURES’DAN TOHUM YATIRIM ALDI!

TOVALA 30 MİLYON DOLAR ALARAK C SERİSİ YATIRIM TURUNU KAPATTI

UIPATH 750 MİLYON DOLAR YATIRIM TOPLADI

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.